2777
2789
عنوان

عود تبخال تناسلی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ من همیشه هز اونا ترس دارم انشالله که زود زود خوب بشه دخترتون عنبر نسارا هم شاید خوب باشه دود کن ...

متاسفانه حساسیت ریه داره بو عنبر نسا مثل حالت خفگی بهش میده

متاسفانه حساسیت ریه داره بو عنبر نسا مثل حالت خفگی بهش میده

گلم تو مطب دکتر انجام می داد؟ 

ایا سلفون نمیکشیدن؟ 

و این که ایا  ضدعفونی نمیکردن؟ 

چند وقت بعدش متوجه شد؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

گلم تو مطب دکتر انجام می داد؟  ایا سلفون نمیکشیدن؟  و این که ایا  ضدعفونی نمیکردن؟& ...

ببین وکتر گفت ضدعفونی،ویروس زگیل و تبخال از بین نمیبره دختر من تو شیو طاهرا پوستش یه خراش کوچیک بر میداره و خوب پوست باز سد دفاعی بدن از بین میره حتی اون مداد خم اگه الوده باشه نعر قیلی الوده باشه امکان انتقال هست

عزیزم چه دستگاهی استفاده میکرده؟  مگه بهداشت رعایت نمیشد؟  تورخدا ج بده دقیق

نمیدونم فقط میدونم سری یکبار مصرف نداشته بعدم من مخالفم حالا یکبار مصرف هم باشه دستگاهی که نفر قبلی تو نقاط خصوصیش کشیدن بعد تو صورت نقاط خصوصی بدن ما بکشن چندش اورترین کاره

ببین وکتر گفت ضدعفونی،ویروس زگیل و تبخال از بین نمیبره دختر من تو شیو طاهرا پوستش یه خراش کوچیک بر م ...

وای خدای من 

منم میرم لیزر

اپراتور هم کلا ضد عفونی میکنه و این که چند لایه سلفون میکشه 

من تا آلان چیزی ندیدم 

اما دیگ غلط کنم برم 

خیلی ترسیدم 

ببین وکتر گفت ضدعفونی،ویروس زگیل و تبخال از بین نمیبره دختر من تو شیو طاهرا پوستش یه خراش کوچیک بر م ...

الان ینی چون تو شیو بدنش بریده شده علتش بوده؟ 

نمیدونم فقط میدونم سری یکبار مصرف نداشته بعدم من مخالفم حالا یکبار مصرف هم باشه دستگاهی که نفر قبلی ...

در مورد دستگاه هایی که به صورت تماسی بر روی پوست برای رفع موهای زائد قرار می گیرند با استفاده از روکش سلفون یکبار مصرف بر روی دهانه هندپیس برای هرشخص می توان بدون هیچ نگرانی لیزر را انجام داد و از ابتلا به هر نوع بیماری پوستی از جمله زگیل پیشگیری کرد. نکته ی دیگر اینکه کشیدن سلفون بر روی دهانه هندپیس موجب بی تاثیر بودن نور لیزر نخواهد شد و اتفاقا تاثیر خودش را به طور کامل بر روی فولیکول ها دارد.

دورت بگردم نمیخام نگرانت کنم 

اما من سرج کردم و تحقیق کردم اگر کشیده بشه سلفون جای نگرانی نداره ها