2777
2789
اونو حق دارن. 

من خودمم فکر میکنم بهش شاخ درمیارم👺

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا منم به هرکی میگم ۶ تا بچه ایم و مامانم بازم دلش بچه میخواد شاخ در میاره👺🔪

از استارتر نه ولی از مادر شما منم الان تعجب کردم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

از استارتر نه ولی از مادر شما منم الان تعجب کردم 

عامممم... بگم دلش دوقلو میخواد بیشتر تعجب کنی؟👺

این وسط بدبخت من فقط...

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
خوش به حالت. ما چند تا هستیم . کارو حمالی برا من و خوشیا برا اونا

خو تک بودی ام باز کار و حمالی با تو بود فرقی نداشت منم مثل تو یه حمال خانواده بودم ته تغاری یه خونواده ۷ نفره که جمع کردن مادرم همیشه خدا با من بود مادرم مرد بقیه اومدن سر کله شونو فقط چنگ میزدن 

نه جانم 80

اهان خب پس نسبتا عادیه ک

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

خو تک بودی ام باز کار و حمالی با تو بود فرقی نداشت منم مثل تو یه حمال خانواده بودم ته تغاری یه خونوا ...

خب لااقل تک بودم بود 

چون اگه یکی بودم بابام می‌تونست بهم کمک مالی کنه پولیکه خرج اونا میکرد میداد به من.نه اینکه کارها با من باشه اما موقع کمک چون چند ناییم نتونن

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭