2821
2789

در این بیماری هورمون ضد ادراری از هیپوفیز ترشح نمیشه یا اگر ترشح بشه، کلیه به اون پاسخ نمیده؛ دفع ادرار بیش از حد( 10 تا 15 ) لیتر در روز و تشنگی بیش از حد، از مشخص ترین علائمش هست؛ برای درمان از قرص یا اسپری بینی استفاده میشه؛ 

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
در این بیماری هورمون ضد ادراری از هیپوفیز ترشح نمیشه یا اگر ترشح بشه، کلیه به اون پاسخ نمیده؛ دفع اد ...

مرسی عزیزم . من علایمشو دارم فعلا دکتر برام ازمایش نوشته تا ببینم چی میشه  

سکوت،حاضر جوابی بی پاسخ است  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم . من علایمشو دارم فعلا دکتر برام ازمایش نوشته تا ببینم چی میشه    

خواهش میکنم؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

https://www.yjc.ir/fa/news/6959875/بیماری-پنهان-که-شما-را-تشنه-می‌کند-علائم-و-روش‌های-درمان-دیابت-بی�

«الذّینَ امَنوا وتَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِ الله تَطمَئِنُ القلوب » زیرا در ایجاد ارامش بسیارمؤثر است

درمان خانگی دیابت

طب سنتی و روش های درمانی خانگی می تواند روش مکملی برای مراحل درمان باشدبعد از مشورت با پزشک می توانید روش های توصیه شده و سنتی را در پیش بگیرید.

• مصرف روزانه لیوان آب را در برنامه خود قرار دهید.
  • از مصرف نارنگی بپرهیزید
  • روزانه یک لیوان شیر بادام مصرف نماییید