2777
2789

در این بیماری هورمون ضد ادراری از هیپوفیز ترشح نمیشه یا اگر ترشح بشه، کلیه به اون پاسخ نمیده؛ دفع ادرار بیش از حد( 10 تا 15 ) لیتر در روز و تشنگی بیش از حد، از مشخص ترین علائمش هست؛ برای درمان از قرص یا اسپری بینی استفاده میشه؛ 

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
در این بیماری هورمون ضد ادراری از هیپوفیز ترشح نمیشه یا اگر ترشح بشه، کلیه به اون پاسخ نمیده؛ دفع اد ...

مرسی عزیزم . من علایمشو دارم فعلا دکتر برام ازمایش نوشته تا ببینم چی میشه  

سکوت،حاضر جوابی بی پاسخ است  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم . من علایمشو دارم فعلا دکتر برام ازمایش نوشته تا ببینم چی میشه    

خواهش میکنم؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

https://www.yjc.ir/fa/news/6959875/بیماری-پنهان-که-شما-را-تشنه-می‌کند-علائم-و-روش‌های-درمان-دیابت-بی�

«الذّینَ امَنوا وتَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِ الله تَطمَئِنُ القلوب » زیرا در ایجاد ارامش بسیارمؤثر است

درمان خانگی دیابت

طب سنتی و روش های درمانی خانگی می تواند روش مکملی برای مراحل درمان باشدبعد از مشورت با پزشک می توانید روش های توصیه شده و سنتی را در پیش بگیرید.

• مصرف روزانه لیوان آب را در برنامه خود قرار دهید.
  • از مصرف نارنگی بپرهیزید
  • روزانه یک لیوان شیر بادام مصرف نماییید