2777
2789
عنوان

کرم درماکول

16354 بازدید | 29 پست

کسی استفاده کرده؟پوشانندگیش چجوریه؟شماره چند رنگ پوسته؟چند گرفتید؟ میدونم خیلی برای پوست ضرر داره

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل تو تبلیغاتش نبود اصلا که دستمال میکشه رو صورتش بعد دستمال رو نشون میده تمیز تمیزه ،،این که من دارم اگه نوک انگشتتم بخوره به صورتت دستت میشه پر از کرم 

اسم کاربری میلا میباشد 😛
دارم پوشانندگیش خوبه بستگی به رنگ پوستت داره یه مشکل بزرگی که داره اینه که اگه یه ذره دستت به صورتت ...

من پوستم کاملا معمولیه نه خیلی سفیده نه خیلی سبزه فروشندش میگه رنگ ۲۲۲ رو ببر, البته منو ندیده میگه این شماره رنگ پوسته

من پوستم کاملا معمولیه نه خیلی سفیده نه خیلی سبزه فروشندش میگه رنگ ۲۲۲ رو ببر, البته منو ندیده میگه ...

عجب مگه رنگ همه پوستا باهم یکسان که گفته اون رنگ پوست😳😳 خودت برو رنگ بندیشو ببین تست کن 

اسم کاربری میلا میباشد 😛

اصله, شما چه شماره ای میزنبد؟ البته این فروشش اینترنتیه حضوری باید برم بگردم ببینم کجا داره, من تهرانم, ولی اینجوری که شما میگی یه انگشت بخوره کثیف کاری میشه که, منم چشمم حساسه خیلی بعضی  کرم های معمولی هم نمیتونم بزنم

[QUOTE=43068059]اصله, شما چه شماره ای میزنبد؟ البته این فروشش اینترنتیه حضوری باید برم بگردم ببینم کجا داره, من تهرا ...[/QUOTE]

فروش حضوری هم داره عزیزم اون مغازه ای که ازش اینو گرفتم نمایندگیش بود همه محصولات درماکول رو داشت بگردی پیدا میشه خیلی وقت پیش اینو گرفتم یادم نیست چه شماره ای این اول یکی گرفتم از رو کاتالوگ منظورم بدونه تست اون واسم تیره بود بعدش اینو گرفتم که رنگش مناسب واسه پوستم واسه همین میگم برو تست کن آره یه انگشت بخوره کثیف کاری میشه 😂😂  بدرد استفاده روزانه نمیخوره واسه مهمونی جایی بخوای بری خوبه 

اسم کاربری میلا میباشد 😛
[QUOTE= 43068059 ]اصله, شما چه شماره ای میزنبد؟ البته این فروشش اینترنتیه حضوری باید برم بگردم ببینم ...

ممنون که انقد باحوصله جواب دادی