عجب موجودات موذی هستن ینی هرکارکنی ازبین نمیرن😄😑هشت ساله داریم باهاشون سروکله میزنیم سقف خونه رو گرفته بودن هرچ کندیم و انواع حشره کش هاو حتی بنزین و گازوئیل هم زدیم باز گم نشدن برعکس بیشترم شدن الان دیگ ب گچ دیوارا نفوذ کردن وهمشو سوراخ کردن لعنت برشیطون یه جای سالم نزاشتن توخونه😩
بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
نه تو سقف ها پیدامیشن مورچه خیلی ریز قرمز و همراه با کرم های کوچیک لانه های خاکی میسازن رو دیوار و س ...
اره هموناس...من امسال خونمون رو شستم در اومدن رفتم از اینایی سم و وسایل کشاورزی میفروشن یه محلولی خریدم کلا نابود شدن
بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
اسم محلول رو بگو خواهر ثوابت میرسه بخدا کلافه ایم😅
الان خونه بابامم عصر میرم خونه خودم عکس میفرستم برات