2777
2789
عنوان

بنظرتون این مانتو خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 25 پست
یک نرم افزاره ک توش پر ایده و عکسه یجورایی مثل اینستاس مدل و ایده های خیلی مدرن تر و بروز تر از گوگل ...

اها مرسی😍🫶

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹

نپسندیدم ولی باز سلیقه ای هستش

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی شلوغه الان مانتو های کوتاه و ساده مدن 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

خوشم نیامد حتی برای مراسم هم اینو نمیخرم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

راجب عکس دوم*

اگر قبلا از این مدل نپوشیدی،ندوز .

من چاق نیستم،هیکل متناسبی دارم. نه قد بلندم نه قد کوتاه.

من همیشه عاشق این بودم که دامن و بولیز بپوشم بیرون.امسال که این استایل مد شد رفتم ازشون خریدم.

قشنگها،ولی از پشت سر نمای خوبی نداره.

وقتی راه میری باید گام کوچیک برداری یا دامنتو بگیری بالا.

تو عکسای دست جمعی هم خیلی متفاوت بنظر میای.

خواستی از هر کدوم از این لباسا بدوزی برو بازار چند تا از مد هاش رو پرو کن خوب دقت کن ببین بهت میان یا نه بعد بدوز،موفق باشی.

راجب عکس دوم* اگر قبلا از این مدل نپوشیدی،ندوز . من چاق نیستم،هیکل متناسبی دارم. نه قد بلندم نه قد ...

ممنون عزیزم 

از هر دو مدل پوشیدم بهم میاد ولی ب این رنگ و جنس نبودن 

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹