2777
2789

[QUOTE=336496961]سلام کاش منم گردنم و شونم بود من گردنم و سرم دید میگیره و ضعف میکنم میافتم ام آر آی هم دادم میگن مشک ...[/QUOTیه پیگیری کن ببین مهره اول گردنت آرتروز نداره ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=336496961]سلام کاش منم گردنم و شونم بود من گردنم و سرم دید میگیره و ضعف میکنم میافتم ام آر آی ...

فکر کنم داره چون مهره اول صدا میده و حس میکنم با حرکت سرم جابجا میشه ولی ۳ دفعه ام آر آی دادم میگن چیزی نیست ولی بخدا مهره ی اول گردنم دقیقا زیر جمجمه با حرکت سرم جابجا میشه بعد که سرم بلند میکنم حس فشار تو سرم دارم باید گردنم رو بچرخونم یه صدایی بده انگار جا میافته اون فشار توی سرم کم میشه ولی باز حس فشار و درد و انقباض توی عضلات گردنم دارم خیلی خسته شدم

میگرن نداری؟ 

نمیدونم شاید داشته باشم قبلا میگرن داشتم ولی با مسکن خوب میشدم الان اصلا هبچ تغییری نمیکنم با مسکن فکر هم نمیگنم میگرن باعث صدا دادن مهره گردن بشه من با فعالبت کردن و کار کردن مخصوصا وقتی به عضلات گردنم فشار بیاد اذیت میشم تو حالت نشسته و دراز کشیده خوبم

پیش چه متخصص هایی رفتی؟

داخلی دوتا رفتم مغز و اعصاب و ستون فقرات ۵ تا رفتم دندون پزشک رفتم جراح فکر و صورت رفتم دکتر قلب و عروق دوتا رفتم فیزیوتراپی دو دوره رفتم گوش و حلق و بینی ۲ تا دکتر رفتم شنوایی سنجی یک دفعه رفتم

چون مشکل من اولش با سنگینی سر و سرگیجه شروع شد بعد کم کم مهره اول گردنم درد گرفت بعدش عضلات گردنم درد گرفت بعدش سر درد و گوش درد و درد یکطرف گردن و چشم درد و فک درد بعد کم کم شد دو طرف

اگه پیش فوق تخصص فلوشیپ درد نرفتی حتما برو 

نه نرفتم متاسفانه

حالا از وقتی دندونمو درست کردم درد دو طرف گردنم که به گوش و چشمم میخورد کم شده ولی کاملا از بین نرفته از یه طرف یه قلمبه تو یه طرف گردنم سمت راست هست که فقط با دست زدن حسش میکنم میترسم غدد لنفاوی باشه باید برم سونو

داخلی دوتا رفتم مغز و اعصاب و ستون فقرات ۵ تا رفتم دندون پزشک رفتم جراح فکر و صورت رفتم دکتر قلب و ع ...

اینایی که میگی بیشتر مربوط به اعصاب هس دکتر اعصابتا ادامه بده انشالله خوب میشی

قرصای اعصاب رو باید دوره ی بلندمدت بخوری تا تاثیر بزاره  حداقل یه دوره شش ماهه

آخه ۴ ماه خوردم عوارض بد جسمی بهم داد مجبور شدم قطع کنم چون مریض شدم و مجبور شدم برم دنبال درمان اون یکی مشکل ولی توی ۴ ماه هیچی تغییری نداشتم