2777
2789
عنوان

فوم صورت😍

1710 بازدید | 13 پست

این فوم برند پوندز ک خیلی قوی و یه حالت اسکراب طور داره برا شستشو صورت و بستن منافذ صورت عالی من هفته ای دوبار استفاده میکنم اینم بگم همون بار اول نتیجش نشون میده

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قیمتش

۶۸ تومن خریدم دی جی کالام به قیمت ۱۰۰ ب بالا هست برندش 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

فرق ژل شستشوی صورت با فوم چیه  وکدومش بهتره  وبرای پوست خیلی چرب چه برندی خوبه  اص ...

فوم بهتر ببین پوستت چرب اگه جوش میزنی طبق عملکرد صورتت خرید کن اما روتین پوست چرب اینه دستمال مرطوب تونر اسکراب ماسک ورقه ای سرم ویتامین سی کرم دور چشم و مرطوب کننده 

من منافذ باز دارم و اسکراب مناسبم نیس ملتهب صورتم خیلی کم این فوم بهتر برای من و من تونر میزنم سرم میزنم هفته ای دوبار ماسک ورقه ای ویتامین سی و ماسک طلا میزنم و ماسک میوه ای 

اصلا ابدا ماسک ورقه ای برنج نزنید چون ماسکش پاکسازی پوست میکنه یعنی اصلا نیاز نیس ب اسکراب فوم  این قدر ماسکش قوی ماسک ورقه ای برنج چون از عمق صورت پاکسازی میکنه ممکن خارش قرمزی سوزش حس کنید اگه پوستتون ملتهب باشه ک اصلا نباید بزنید

فوم بهتر ببین پوستت چرب اگه جوش میزنی طبق عملکرد صورتت خرید کن اما روتین پوست چرب اینه دستمال مرطوب ...

ممنونم ازتون

کلا پوستم خوبه، ولی برا شستشو یه چیزی میخام که چربیشو بشورع ببرع 

روتین خاصی استفاده نمیکنم، بنظرتون ژل خوبه برا پوست من یا فوم

ای که تویی همه کسم بی تو میگیره نفسم

ممنونم ازتون کلا پوستم خوبه، ولی برا شستشو یه چیزی میخام که چربیشو بشورع ببرع   روتین خا ...

فوم  ولی برا پوستت یه ماساژ صورت بگیر و ماسک ورقه ای لیفت صورت بگیر من استفادا کردم صورتم سفت شدخ گرد تپل شده 

فوم  ولی برا پوستت یه ماساژ صورت بگیر و ماسک ورقه ای لیفت صورت بگیر من استفادا کردم صورتم سفت ش ...

مرسی عزیزم 

میشه بگی قیمت ماسک چنده

مرسی عزیزم  میشه بگی قیمت ماسک چنده

ماسکا میوه ای داروخونه میده ۳۰ تومن اما من از عمده فروشایی ک لوازم ارایشم دارن همونا باقیمت ۱۰ تومن خریدم به تعدا  مصرف هفتم همون مارک همون شرکت همون بارکد ک توداروخونس🙁اوایل ناراحت شدم ک چرا اینجوری باادم بازی مکنن ولی راضیم قرص جوشان ویتامین سیم میخورم برا کلاژن سازی خوبه دیشبم یه ویتامین دی ۵۰۰۰ هزار خوردم چون هرچی ویتامین بدنتم بیشتر باشه هم برابدن خوبه هم برا پوست مو 

مرسی عزیزم  میشه بگی قیمت ماسک چنده

من کلا وسایل پاکسازیم خریدم و فقط میمونه استفاده مواد ک اونم هزینش طبق درامدم تا ۲۰۰ تومن میشه مثلا میگم یه فوم ۷۰ تومن ماساژ صورت ۵۰ تومن فیس براش ۳۰ تومن ماسکا ک ۶ تان ۶۰ تومن شد قرص جوشانم ۷۰ تومن سرم ۱۵۰ تومن کرم دور چشم ۱۰۰ تومن تواین ۳ هفته صورتم بهتر شده و گرد سفت شده من مشکلم منافذ بود ک کم کم دان میرن بهتر شد من یه کمپرس یخم گرفتم برا ماساژ یخ روی صورت ک اونم ۱۰ تومن شد از داروخانه گرفتم یه کرم ابرسان توکیف برا دست ۳۵ تومن یه جالاکی خالی ۴۰ تومن روغن بچه ک بزنم دور ناخنم ۳۰ تومن سوهانم ک تهش دور گیر داره ۵۰ تومن و شکر خدا راضیم

من کلا وسایل پاکسازیم خریدم و فقط میمونه استفاده مواد ک اونم هزینش طبق درامدم تا ۲۰۰ تومن میشه مثلا ...

ممنونم از توضیحات کاملت♥♥

ماسکا میوه ای داروخونه میده ۳۰ تومن اما من از عمده فروشایی ک لوازم ارایشم دارن همونا باقیمت ۱۰ تومن ...

ویتامین سی زیاد سرطان روده میاره ویتامین دی زیاد هم کبد چرب میاره ...اینطور شنیدم از یه پرستار...مواظب باش زیاده روی نکنی

ویتامین سی زیاد سرطان روده میاره ویتامین دی زیاد هم کبد چرب میاره ...اینطور شنیدم از یه پرستار...موا ...

ن من برنامه چیدم براش و اینکه تاالان مشکلی از این بابت نداشتم و بهتر کلاژن سازی شده برا صورتم تپل شدم و پوستم بهتر شدا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز