دیروز تو خوابگاه چند تا از بچه ها رفتند بیرون بعد اینا بچه پول دار هر روز میرن بیرون منم دیگه دیروز نرفتم بعد آخر شب فکر کردن من خوابم ولی بیدار بودم شنیدم میگفتن این دیونه اس گوشه گیری روانیه بدبخت خیلی حالم بد شد 😭😭😭
فقط دلم میخواد بمیرم چرا من اینقدر افسرده و خجالتی ام اخه این ابلها کین که بخوان بهم اینجوری توهین کنن خدا جونمو بگیر واقعا تصمیم مصمم دارم واسه خودکشی 😭😭😭
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
کاش همونجا بیدار میشدی و یه چیزی میگفتی بدون دعوا میفهموندی بیداری تا خجالت بکشن
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
چه چیزی بهتر از میتونه آرومت کن که دختر خودت رو پایین نگیر اولا تو دلت بگو گور باباشون دوم اینکه حتما برو شون بیار. و اینکه فقط خودت برای خودت مهم باش و در اولویت باش. اصلا شاید باهاشون حال نمیکنی که بیرون نمیری یا هر دلیل دیگه. خودت خودت دوست داشته باش ول کن این افکار منفی و خودکشی رو دور کن هیچ انسانی. ارزش و لیاقت اینو نداره که بخوای بخاطرش به خودت ضربه بزنی اینو ازمن که همجور سختی بدبختی رو تجربه کردم بهت میگم از بی پولی بگیر تا تحقیر شدن خورد شدن و .....
سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید
درستو بخون..کلاساتو برو...حموم کن.به تختت برس.وسایلتو مرتب کن...واس خودت غذا درست کن...باور کن...اگه همه رو با عشق نظم انجام بدی.وقت هم کم میاری...داشتن دوست خوبه.به شرطی که همفکر عاقل باشه...نه اینطور آدما ک بیشتر ادمو عصبی میکنن