2777
2789
عنوان

قلبم شکست😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غلط کردن

بیرون رفتن باید با آدم درست و حسابی باشه نه با این غربتی ها

برات مهم نباشه

سعی کن بگذرونی یجوری یا برو اتاقتو عوض کنن

منم کم نکشیدم دوران دانشجویی از دست هم خوابگاهی هام

خیلی عقده ای بودن داستانش مفصله وگرنه برات تعریف میکردم

وطن ای مادر غمدیده ام.......

حرفای نسنجیده دو تا ادم نادان رو باور نکن

اونا اونجوری میگن چون مثل اونا نیستی و اینقدر کوته فکر هستن که نمیتونن ادمی متفاوت از خودشون رو بپذیرن

تو کاری که درسته رو انجام بده 

از الان شروع کن روی خودت کار کن که با این حرفا نشکنی و بتونی هضمش کنی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

کاش مشکله منم همین بود

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
تروخدا بیاید یه چیزی بگید دارم دیونه میشم قلبم داره منفجر میشه

وا بخاطر این حرفا به فکر خودکشی هستی؟ 

کاش همونجا بیدار میشدی و یه چیزی میگفتی بدون دعوا میفهموندی بیداری تا خجالت بکشن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چه چیزی بهتر از میتونه آرومت کن که دختر خودت رو پایین نگیر  اولا تو دلت بگو گور باباشون  دوم اینکه حتما برو شون بیار.  و اینکه فقط خودت برای خودت مهم باش و در اولویت باش.  اصلا شاید باهاشون حال نمیکنی که بیرون نمیری یا هر دلیل دیگه.    خودت خودت دوست داشته باش ول کن این افکار منفی و خودکشی رو دور کن هیچ انسانی. ارزش و لیاقت اینو نداره که بخوای بخاطرش به خودت ضربه بزنی اینو ازمن که همجور سختی  بدبختی رو تجربه کردم بهت میگم از بی پولی بگیر تا تحقیر شدن خورد شدن و ..... 

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
آخه تنها تنها چطور تو خوابگاه دوم بیارم 😔

درستو بخون..کلاساتو برو...حموم کن.به تختت برس.وسایلتو مرتب کن...واس خودت غذا درست کن...باور کن...اگه همه رو با عشق نظم انجام بدی.وقت هم کم میاری...داشتن دوست خوبه.به شرطی که همفکر عاقل باشه...نه اینطور آدما ک بیشتر ادمو عصبی میکنن

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه