2777
2789
عنوان

قلبم شکست😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 48 پست
خیلی حالم بده چرا من اصلا شبیه هم سن و سالام نیستم😭😭😭

بآور کن هر کی که فکرش رو کنی یه جور درگیر.  حالا فکر کن اگه بابات اعتیاد شدید درگیر بود طوری که تو محله آبرو براتون نمیزاشت خوب بود. یا ببخشید اینا مثال میزنم که بفهمی زندگی همیشه سخته.  یا اینکه پدر یا مادرت بهم خیانت میکردن و تو الان اوره بودی خوب بود.  یا اینکه کسی تو بچگی بهت تجاوز میکرد و نمیتونستی به کسی دردتون بگی و روحی مریض میشدی خوب بود.  یا اینکه برادر یا خواهر معلول داشته یا خودت مشکل جسمی حرکتی داشتی. یا و یا و یا فلان مشکل.  اینا رو گفتم که بدونی که به اندازه تعداد آدمهای رو زمین مشکل هست.   پس همینکه مشکلی که نتونی حلش کنی خدا بهت داده شکر کن.     اون هم اتاقی هات رو هم بدون چون این حرفها رو زدن آدمهای خوبی برای دوستی نیستند چون ذات خودشون رو نشون دادن.  اصلا چرا نیمه پر لیوان رو نمیبینی.  شاید خدا عمدا خواست تو حرفهاشون رو بشنوی.  تا باهاشون دوست نشی شاید اینجوری خدا خواست کمکت کنه در آینده از دوستی با اینا ضربه نخوری.   شاید بگی برو بابا تو چی از دل من میدونی.  اتفاقا چون درکت میکنم میگم میدونم چقدر سخت بی پولی شاید چون جیبت خالی بود دوست نداشتی باهاشون بری.  میدونم ت. هم دوست داری بی دغدغه باشی. ولی چه میشه کردی.  زندگی همین.   اونی برنده میشه که قوی باشه.   من خودم اینقدر بلا سرم اومد که الان فولاد شدم.  بجنگ دختر.  حیف تو نیست. بخوای بخاطر چند تا نارفیق  خودت رو غمگین کنی. یا مثلا گفتی خودکشی.  مادرت رو یه عمر داغدار کنی. مادرت برات بیشتر مهم یا این نارفیقان 

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
بآور کن هر کی که فکرش رو کنی یه جور درگیر.  حالا فکر کن اگه بابات اعتیاد شدید درگیر بود طوری که ...

آخه چطوری ۴ سال تو این خراب شده تحمل کنم بعدش چطوری وارد اجتماع بشم اینجا روزی اندازه ۱۰ سال میگذره خیلی دارم عذاب میکشم تا تموم شه پیر میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چطوری ۴ سال تو این خراب شده تحمل کنم بعدش چطوری وارد اجتماع بشم اینجا روزی اندازه ۱۰ سال میگذره ...

سعی کن با بچهای دیگه بجز هم اتاق‌های خودت دوست شی. و اینکه همیشه هست کسی مثل شما که از هم اتاقهاشون خوششون نمیاد و دنبال جابجایی هستند برو به مسئول  خوابگاهتون بسپار بگو اگه کسی خواست جابجاشه  منو خبر کن من دوست دارم جابجا شم راحت نیستم.  

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید