جلوجمع خانواده اش من مسخره میکنه وملت میخندونه بعد میام خونه دعوا میکنم این چه کاریه میگه تو بی جنبه ای من دارم شوخی میکنم،اما اگه من همچین کاری باهاش توجمع خانواده ام بکنم جلو اونا پامیشه کتکم میزنه چیکارکنم از سرش بیفته
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من فک میکردم کتک زدن منسوخ شده، یا حداقل خیلی خیلی کم شده، ولی انقد توی نینی سایت میشنوم کتک خوردیم دیگه مغزم سوت کشیده😭😭😭
از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
برای خندوندن خانوادش هرکاری میکنه پیش بگو من پیش اونا سبک میکنی ی باردیگه تکرارکردهمون جاجلوخانوادش جوابشوبده ضایع بشه بعدم برگردد بیا خونت
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
مثلا میگه دماغش نگاه انگار شیپور پادگان،یامیگه زن من از اول گیج وخنگ بود من دلم براش سوخت گرفتمش که تودست ننه باباش نترشه ،یاعینک میزنم جلوهمه چاهار چشمی یاموش کور صدام میکنه اونم اکثر مواقع جاری ها هم هستن توجمع جلو همه میگ
شوهر شما از کمبود محبت رنج میبره و میخواد با این کار توجه همه رو به خودش جلب کنه و این برمیگرده به گذشته شاید کسی وقتی بچه بوده خودش رو توی جمع مسخره میکرده