cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 عنوان اوففف💔 174 بازدید | 14 پست اخه چرا باید منم جزو دسته از ادمایی باشم که وریودیشون دردناک ترین و وحشتناک ترین درد و داشته باشه😭الان من باید تا ۱۲ یه جایی باشم تازه شروع شده خونریزیم میدونم درد در کمینه🥲چیکار کنم درد نکنه؟ اگ درد بکنه حالت تهوع و… میاد سراغم😭😭😭 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/01/29 | 05:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25499 منم ازش متنفرم شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 منم ازش متنفرم اخه دیگ روشی نبود😭خب الان من دیدم دیگ حامله نیسم بسه 😭😑 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 شیاف بزار دیکلوفناک ۱۰۰ ندارم الانمسکن هم بهم اثر نمیکنه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25499 اخه دیگ روشی نبود😭خب الان من دیدم دیگ حامله نیسم بسه 😭😑 چای نبات بخور شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 چای نبات بخور ممنونم ازت باش♥️🥲 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
قشنگی_شبهای_کویر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1811 ممنونم ازت باش♥️🥲 یک شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ مثل آب روی آتیشه. بپر برو داروخانه بگیر و بیا راحت به کارات میرسی.
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 یک شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ مثل آب روی آتیشه. بپر برو داروخانه بگیر و بیا راحت به کارات میرسی. اوک ممنونم♥️ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5136 منم جزوه همون دسته ام باید مسکن بخورم تا اروم شه دردم چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 منم جزوه همون دسته ام باید مسکن بخورم تا اروم شه دردم من ۹۰ درصد اوقات مسکن اثر نمیکنه الانم ساعت هفت باید برم استرس دارم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 منم جزوه همون دسته ام باید مسکن بخورم تا اروم شه دردم برات صلوات فرستادم انشالله خوشبخت شی گلم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5136 من ۹۰ درصد اوقات مسکن اثر نمیکنه الانم ساعت هفت باید برم استرس دارم شانس نداریم ی مسکن قوی بخور شاید اثر کرد دمنوش و ... درست کن اوناهم بی تاثیر نیست چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5136 برات صلوات فرستادم انشالله خوشبخت شی گلم مرسی قشنگم ❤️🌱 چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 شانس نداریم ی مسکن قوی بخور شاید اثر کرد دمنوش و ... درست کن اوناهم بی تاثیر نیست امیدوارم جواب بده اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸