2777
2789
عنوان

سایت کی درست شد؟

248 بازدید | 15 پست

؟؟

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

فک کنم امشب 9 و نیم اینا بود 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ساعت ۹ و نیم

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

کاربریت فکرمو منحرف میکنه😬

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

ماشالله عضو فعال....🤣😂

فدا💙

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
فک کنم امشب 9 و نیم اینا بود 

واس همینه خلوته😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

کاربریت فکرمو منحرف میکنه😬

چون از زبان انگلیسی فقط چیزایی که تو فیلمای زشت میگنو بلدی.

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

چون از زبان انگلیسی فقط چیزایی که تو فیلمای زشت میگنو بلدی.

😂😂😂حرفت خیلی غیر منطقی و خنده داربود

فامیلامون همشون میگن فلان چیزو بهمون بگو معنیش چیه

از روی دوتا کلمه من برداشت تو این بود

😂😂😂حرفت خیلی غیر منطقی و خنده داربود فامیلامون همشون میگن فلان چیزو بهمون بگو معنیش چیه از روی ...

اگه چهارتا فیلم سینمایی انگلیسی زبان میدیدی میفهمیدی که oh yes یعنی‌ایول،مثلا طرفو پارتی دعوت میکنن‌میگه oh yes

اگه چهارتا فیلم سینمایی انگلیسی زبان میدیدی میفهمیدی که oh yes یعنی‌ایول،مثلا طرفو پارتی دعوت میکنن‌ ...

اخ قربون دستت ک گفتی من تاحالا بالای ده بار فرندز و ۳ بار شیملس

۲ بار افیس

۱ بار تئوری بیگ بنگ و ده ها فیلم و سریال انگلیسی نگا میکنم

دوبله رو به هیچ عنوان نمیبنم پس لازم نیس ب من بگی

تو فک کنم کل انگلیسیت در حد همین اوه یس باشه😂

اخ قربون دستت ک گفتی من تاحالا بالای ده بار فرندز و ۳ بار شیملس ۲ بار افیس ۱ بار تئوری بیگ بنگ و د ...

چه حیف که با اینهمه فیلم دیدن هیچی یاد نگرفتی

اخ قربون دستت ک گفتی من تاحالا بالای ده بار فرندز و ۳ بار شیملس ۲ بار افیس ۱ بار تئوری بیگ بنگ و د ...

بابا گناه داره ولش کن😂😂😂

توکل بر خدایت کن/ کفایت می کند حتما👌

راستی چگونه با مادرت اشنا شدمم یادم رف