2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چالش عکس کودک😍

شماره80

https://rubika.ir/joinc/CEFAAHHH0YHXCOEMLODGYQMJUZKCVNRF

بیشترین لایک350به بالا😍

نفر اول300تومن

نفر دوم 200تومن

و نفر سوم 100تومن 

مهلت چالش تا 30ام⚘️🌹

عکس فرزندتو به این آیدی بفرس

@toran_gz

اصولا همه یه تیکه مرغ میخورن کنارش کوکو چگورمه هم هست 

والا یه تیکه میشه یه رون هرمرغی هم دوتارون داره سینه اشوهم بشه دوتیکه فیله دربیاری میشه چهارنفر بال وگردن وکمرمرغ ونمیشه که بذاری برازرشک پلوبامرغ

گاهی انسانم آرزوست
آخه یسریا رون دوست ندارن  حالا این 33 نفره دوباره شهر خودم برم 40 نفر مهمونه اونو گفتم 7 تا مر ...

استارتر داری چجوری حساب میکنی😩😩هر مرغ متوسط برای ۴ نفره مرغو بندازی تو قابلمه اب میشه😩😩یکی میگه من رونو ۴ قسمت میکنم هرچی خواستم تصورش کنم نشد فقط سایز کبابی اومد تو ذهنم که اون واسه چلومرغ اونم جلو مهمان واقعا زشته😩😩

والا یه تیکه میشه یه رون هرمرغی هم دوتارون داره سینه اشوهم بشه دوتیکه فیله دربیاری میشه چهارنفر بال ...

نه بال و بازو که نمیزارن 

پس با این حساب دوستمون میگفت 10 تا مرغ کوچیک بگیرم کافیه 4تا تیکه بشه

استارتر داری چجوری حساب میکنی😩😩هر مرغ متوسط برای ۴ نفره مرغو بندازی تو قابلمه اب میشه😩😩یکی میگه ...

بخدا منم تجربه ندارم برای این تعداد برای همین سوال پرسیدم الان یکی گفت 10 تا مرغ کوچیک بگیر مثل رستورانی 4 تیکه کن احتمالا همون کار رو انجام بدم 

بخدا نمیدونم واسه همین پرسیدم مرغ متوسط 6 تیکه  6 تا دونه کافیه یا نه

بنظرمن کافی نیست من معمولا مهمونام اشتهاشون خوبه وتیکه بزرگ برمیدارن چون مهمانی اتون حالت دعوتی داره تیکه هاتوکوچیک نذار واسه بچه هامیتونی چندتیکه کوچولو بذاری 

گاهی انسانم آرزوست
بنظرمن کافی نیست من معمولا مهمونام اشتهاشون خوبه وتیکه بزرگ برمیدارن چون مهمانی اتون حالت دعوتی داره ...

10 تا مرغ کوچیک 4 تیکه بشه خوبه؟ اینجوری 7 تا تیکه اضافه هم هست 

نه بال و بازو که نمیزارن  پس با این حساب دوستمون میگفت 10 تا مرغ کوچیک بگیرم کافیه 4تا تیکه بش ...

دوتااضافه تربگیر شاید یکی خواست دوتیکه برداره یاشایدیکی سرزده اومدیایه پرس ازدستت افتادروزمین همیشه احتمالات ودرنظربگیراضافه بیاد خودتون بعدمیتونید بخورید ولی کم بیادزشت 

گاهی انسانم آرزوست