2777
2789
عنوان

کمک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلع درسته بخاطر همین دوری هس احتمالا 

امیدوارم بتونی تصمیم درست بگیری. 

دخترایی دیدم که دوران نامزدی چشماشون روی بعضی مسائل میبندن ولی بعد عروسی دیگه طاقتشون تموم میشه. تا قبل از خرج و هزینه های عروسی و جهیزیه و.... 

بهتره همه جوانب بخوبی بسنجی تا آینده موفقی داشته باشی🤲🏻

امیدوارم بتونی تصمیم درست بگیری.  دخترایی دیدم که دوران نامزدی چشماشون روی بعضی مسائل میبندن و ...

نمیدونم بخدا نمیدونم چیکارکنم من دوستش دارم اونم دوستم دارع ولی نمیدونم چرا این کارارو میکنه شایدم اخلاقش اینع ولی خیلی حال منو بدمیکنه و من قبل اون با هیچکس نبودم و واقعا نیاز ب محبت و توجه دارم سنم هم زیاد نیست ولی اون سنش از من بیشتره پس باید فهمیده تر باشه😖😖

نمیدونم بخدا نمیدونم چیکارکنم من دوستش دارم اونم دوستم دارع ولی نمیدونم چرا این کارارو میکنه شایدم ا ...

فهیم بدون به سن نیست گلم. 

اگر میخوای تصمیم درست بگیری بهتره از ی مشاور کمک بگیری تنها یا دو نفره مراجعه کنید. 

بحث ی عمر زندگی، نذار این روزهای جوونیت با غم بگذره

خودت آیندت انتخاب کن