2777
2789
عنوان

طلسم جادو

524 بازدید | 37 پست

دخترا چقدر ب طلسم جادو اعتقاا. دارید 

من اعتقاد دارم

ولی نمیدونم چرا فکر میکنم کسی برام دعا نمیکن 

از چند جا سرکتاب گرفتم 

گفتن دعای سردی براتون گرفتن اونم از طرف خانواده شوهر

بنده صد در صد معتقدم  ناپیدای قبلم رو بخونید متوجه میشید این قضیه کاملا واقعی هست . اگه از جا ...

خب برای باطلش خیلی از من هزینه میخان 

واقعا یهو همه چی عوض شد شوهر خوب بود ب سختی بهم رسیدم ولی یهو با خانوادمو از خونه بیرون کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 یهو اینطور شد ؟ دعوا و کینه ای از قبل نبوده؟ 

دعوا که طبیعی هستش بین زن شوهر 

دعوا میکردم زود اشتی میکردم 

۴ ماه بود عروسی کرد بودیم 

چون همه چی زندگی مون تکمیل بود بعد دو سال دوستی بهم  رسیدم دیگه همه چشمش ب زندگیمون بود عروس ۴ ماه بودم افتادم توی دادگاه دادسرا 

عزیزم لایکم‌کن فردا برات یه دستور عالی برای باطل کردن بفرستم الان حالم‌خوب نیست سخته بگردم  یع ...

دستت درد نکنه 

یعنی دیگ با این کار نیاز نیست برم هزینه میلیونی کنم 

هرجا پرسیدم گفتن ۵ تا۱۰ تومن اخ الان من از کجا بیارم 

پول زیادی نیست توی دور زمونه ولی واقعا سخته دادن این پول

دعوا که طبیعی هستش بین زن شوهر  دعوا میکردم زود اشتی میکردم  ۴ ماه بود عروسی کرد بودیم&n ...

دعوا که طبیعی هست 

ولی اینکه تازه عروسی و پات به دادسرا باز شده طبیعی نیست 

هستن از خدا بیخبرایی که طلسم میکنن . مخصوصا تازه عروسا رو . خیلی حسود و بدخواه تا فامیل و دوست و در همسایه هست . حتی ممکنه کار نامزد سابقی چیزی باشه .

وقتی چند جا پرسید و بهت گفتن مشکلو حلش کن . هرچقد هم گرون باشه به پاشیدن زندگیت نمی‌ارزه؟ 

حالا نرخ چقد بوده؟

دستت درد نکنه  یعنی دیگ با این کار نیاز نیست برم هزینه میلیونی کنم  هرجا پرسیدم گفتن ۵ ت ...

من به هر کی دادم‌این روش رو جواب گرفته انشاالله شمام جواب میگیری 

فردا قشنگ راهنماییت میکنم 

شرمندتم الان سردرد و حالت تهوع امون نمیده ولی فردا حتما کمکت میکنم 

♻️کارما♻️
دعوا که طبیعی هست   ولی اینکه تازه عروسی و پات به دادسرا باز شده طبیعی نیست  هستن ا ...

😭وای همسرم همسشه میگفت 

میگفت من اولین کسی ام که ب خواست خودم زن گرفتم همه منتظرن زندگی من بد بشه بگن دیدی اشتباه کردی 

اصلا یهو شوهرم وحشی شد با پدرم درگیر شد بشدت اصلا یهو 

الان خیلی پشیمونه خیلی حتی توی جلسه شورا نفقه گفتش 

ولی  حرمت ها شکسته 

گفتن ۵ تا ۱۰ تومن 

گفتن طلسم سرد بستن براتون 

ی نفر هم نگفت چند نفر گفتن

😭وای همسرم همسشه میگفت  میگفت من اولین کسی ام که ب خواست خودم زن گرفتم همه منتظرن زندگی من بد ...

چه بد وااای 😱 با خونواده‌ت درگیر شد اول کاری 

خیییییلی گرون بهت گفتن

یه تاپیک دارم با عنوان روش نوشته الجن و شیاطین میترسم

اینو بخون ، راهنمایی خواستی کامنت کن . البته اگه نگی تبلیغه😐

2790
2778
2791
2779
2792