2777
2789
عنوان

جایی ک کار میکنم...

135 بازدید | 10 پست

من فروشگاه کار میکنم فروشنده ام

۳ماهه ک باهام قرارداد نبستن 

با کسایی ک زودتر از من اومدن بستن بجز من

کلا ۱۲نفریم

همشون حق تعطیلی دارن و میتونن شیفت صبح هم باشن

ولی من الان ۳ ماهه ک ۴ عصر میرم تا ۱۱ شب

خیلی در حقم اجحاف میشه ولی سکوت میکنم چون به پولش نیاز داریم

اما دیگه خسته شدم از اینهمه فرق از اینکه همکارا بد نگام میکنن چون انگار باهاشون فرق دارم

بنظرتون برم صحبت کنم و اتمام حجت کنم یا همینطور سکوت کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو صحبت کن و خواستتو بگو 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

میترسم بگه نمیحوای نیا 

خدا روزی رسونه برو جای دیگه عزیزم 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

یک نباید بفهمن که تو پول رو میخواهی و ترکشون نمیکنی دو با حالت محترمانه درخواست کن و یه جوری وانمود ...

متاسفانه به سرپرست ها گفتم ک نیاز داریم ولی دیگه واقعا بریدم اما به بالا دستی نگفتم نیاز دارم

بگم قرارداد نمیبندین بفکر کار دیگه باشم؟

متاسفانه به سرپرست ها گفتم ک نیاز داریم ولی دیگه واقعا بریدم اما به بالا دستی نگفتم نیاز دارم بگم ق ...

نه بگو جایی صحبت کردم حقوقش خوبه درسته یک ساعت کارش بیشتره اما ارزش داره الکی مثلا تو کار پیدا کردی بعد بگو من چون اینجا راحت ترم میخواهم اینجا قرار داد ببندم اما اگه نمیتونید قرار داد بنویسین  تا خودمو ول معطل نکنم بعدش ببین چی میگه اگر ترسید و خواست بمونی پا فشاری کن اگر نه گفت مختاری خودت میدونی و غبره فشار نیار چون بیرونت میکنه