2777
2789
چیشد😶

هیچی نمیگی دیگه همش میگی شناسایی میشم منم عصاب ندارم چاقو میکشم😂😂😂

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با کسی تو رابطه نبودم، خیلی چیزا بلد نیستم، پی هی تند تند تعجب نکن🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️😐

ب جاهای باریک کشیده شد😂.

ینی چی الان با من تو رابطه ای؟😂🤦‍♀️

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
بابا اتفاقا اون بیچاره ها که خیلی فیلماشون آروم و ملایم و بدون صحنه یا کم صحنه س . فیلمای آمریکایی ...

خانم ها رو صحنه جنسی تحریک نمیکنه ،یعنی برا من چندش هست .قدرت یک مرد تو مدیریت و تصمیم گیری،و عاطفه و نازکشی تحریک می‌کنه.

لااقل برا من اینه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
اولین بار این استیکر چاقو رو اون واسم فرستاد😐😐

سمندر الان شناختم آشنا درومدی 😂

شاید اون باشم خب

رابطه داریم تا رابطه،،،، منظور چی باشه

سایت عمومیه بیخیال نصف شبی😂🤦‍♀️

رابطه داریم تا رابطه،،،، منظور چی باشه

منظورتو متوجه نمیشم چیزی میخوای بگی

میگم که منظور من از رابطه معنای خوبش بود دختر😐

😂ببخشید خب🤦‍♀️

معنای خوب دوستانه😂😌