2777
2789
بیا نی نی سایت فشارهای متأهلی رو بخون، فشار مجردی از سرت بپره😂 ولی جدا از شوخی، سر خودت رو مشغول ک ...

واقعا از ازدواج آدم میترسه وقتی میاد اینجا

Baranam , baran rahaiy

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرای شهرستان رو. بیشتر قبول دارم خود کرمانشاه رو نه 😂

بیا شهرستان ما شوهر کن من همون کرمانشاه شوهر  میکنم با تشکر😂✋️

آقایی من الان نشسته پا بساط😂💔

واضح نگم بساطین اره؟🤦‍♀️

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
۲۰

گلم سنی نداری لذت ببر ول کن متاهلی رو ازادواج آدمو پیر میکنه میدونم آدم گاهی تنهایی خیلی بهش فشار میاره اما پسراهم اش دهن سوزی نیستن مفت نمیرزن خیلی‌هاشون گوساله ها 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
۲۰

عزیزم من 30 سالمه. برو ادامه تحصیل بده. برو کار کن. چند تا هنر یاد بگیر متاهل که بشی نمیتونی. همش باید اگر شوهرت موافقت کنه بری بیرون. بری کلاس بری گردش. تو کمپین کوه پیمایی سایت دیوار شرکت کن و با اونا برو گردش. برو کلاسهای بسیج مساجد شرکت کن

لطفا همینجا سربسته راه حل بده.

ورزش کن، فکر و خیال اصلا و ابدا نذار بیاد سراغت، غذاهای محرک نخور، نماز اول وقت خیلی تاثیر داره، دوره های پاکیت رو کم کم زیاد کن مثلا اول یه هفته پاک باش بعد کم کم اضافه کن اخر دوره هاتم اگه موفق بودی جایزه بده به خودت

برای من تاثیر گذار تر از همش توسل به امام حسین بود الان دو ماهه که پاکم😍

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

منم مجرد بودم میگفتم کاش ازدواج میکردم. الان شوهرم از صبح تا عصر سرکار وقتی میاد اگر حال داشته باشه گرفتار نباشه و وکلاس دانشگاه نداشته باشه میاد بیرون وگرنه میگه ببرمت خونه مامانت. فقط همین.... تازه بعضی چیزها علاقه دارم پایه نیست شوهرم اهل گردش دوستانه و دسته جمعی. میگه زشته خندیدیم زشته بدوییم. بچه بازیه

عه کرمانشاهی 👁️👄👁️

بله 🌺

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇