2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا پیا رد و بدل بشه دیگران نمیبینن؟ 

ن نمیبینن سمندر مشکوک میزنی میخوای ی چیزی بگیا 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
مشکوک نیستم عصبانیم😤😤😤😤 چرا از اول نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

کوره عصبانی😂

خب الان گفتم ک چی بشه؟

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
هیچی من باهات حرفی ندارم شبت بخیر😑

بیا ناراحت نشو 😂

جدی میگم حرفتو چیه 

فقط مثه اونا نباش لطفا

خودت خوب میدونی من نگم دیگه 

من نمیدونم چی میگی،،، ولی توو خودت خوب متوجه شدی چی میگم،،،،، میگم چرا سوالاتت رو توی قسمت خصوصی نپرسیدی،،،، عمدا اینجا پرسیدی که همه ببینن؟ 😑😑

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری

من نمیدونم چی میگی،،، ولی توو خودت خوب متوجه شدی چی میگم،،،،، میگم چرا سوالاتت رو توی قسمت خصوصی نپر ...

اره من خوب فهمیدم نگفتم😂

سوالی  نداشتم کنجکاو بودم آخر چی شد

خوبم میفهمم چی  میگی 

الان لطفا بگو چی میگی چی میخوای 

فقط من الان باید برم صب جواب میدم

اره من خوب فهمیدم نگفتم😂 سوالی  نداشتم کنجکاو بودم آخر چی شد خوبم میفهمم چی  میگی  ...

دختر تو چرا اینجوری مینویسی؟ نصف پیام هایی که دادی رو نفهمیدم😐 بخوابی بهتره، سر نماز واسه همه جوونا خصوصا استارتر دعا کردم که همه زودتر ازدواج کنن و به آرامش برسن انشاالله 🤲🤲🤲🤲😪

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری

۲۰

سحر جونم ، منم ۳۰ سالمه و تنهام و مجردم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !