2777
2789
عنوان

تیکه عروسمون

185 بازدید | 8 پست

من و عروسمون هر دو دور از خانواده هستیم خلاصه رفته بودیم خونه مامانم اونا هم اومده بودن هر دو هم بچه کوچیک داریم ، من همه جوره کمک مامانم میکنم تا جایی که بتونم اونم اصلا کار نمیکنه بعد واسه بچه خودم که غذا میذاشتم زیاد درست میکردم که برادر زادمم بخوره ، بعد دیدم مامانم میخواد شام بذاره رفتم کمکش کنم گفتم من میذارم داشتم قرمه سبزی میذاشتم یهو عروسمون اومد گفت خسته نباشی کوزت! دقیقا نمی‌دونم فازش چی بود منم بی احترامی بلد نیستم فقط گفتم کوزتی نیست دلم نمیاد مامانم کار کنه ، آخه پا درده . من اصلا هیچ جا جواب کسی رو نمیدم با کسی مشکلی ندارم هر کسیم چیزی بگه جوابشو نمیدم ، آخه موندم مگه من بهش چی گفته بودم یا دشمنی داشتم که یهو اینجوری گفت من که به کار کسی کار ندارم تا جایی که بتونم با همه خوبم ولی نمی‌دونم چرا بعضیا انگار خودشون مشکل دارن 😑

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش میگفتی خونه ی خودمه کوزت یعنی چی 

😂😂😂 چه می‌دونم والا موندم اصلا

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
متاسفانه بی معرفته

😢 هعی

باهم شوخی ندارین؟

نه خیلی ، لحنش یه حالت تمسخر بود احساس کردم