love_samira مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 834 عنوان کمک 67 بازدید | 3 پست سلامدوستان چیکار کنیم شوهرمون واسه از دست دادن ما بترسه بیشتر بچسبه بهمون 1403/01/29 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozgooooool عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 322 فقط باید ی مدت غیر قابل پیشبینی باشی ما انقد ب شوهرامون بها دادیم فک میکنن هر کاری که تو خونه انجام میدیم وظیفست من بخاطر ی مشکلی ی هفته رفتم خونه بابام شوهرمم رفتارشو تعقیر داد ولی فقط واسه ده دوازده روز دوباره همون اشو همون کاسه
love_samira مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 834 فقط باید ی مدت غیر قابل پیشبینی باشی ما انقد ب شوهرامون بها دادیم فک میکنن هر کاری که تو خونه انجام ... اره میدونن من با شوهرم مشکل ندارم فقط نصبت بهم بی توجه شده انگار مهم نیستم براش نمیدونم از محبت زیادیه یا چی
rozgooooool عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 322 اره میدونن من با شوهرم مشکل ندارم فقط نصبت بهم بی توجه شده انگار مهم نیستم براش نمیدونم از محبت زیاد ... همین دیگه عادی میشه واسشون البته مشکل من خیانت همسرم بودولی درکل یکم بخاطر فشار زندگیه بقیشم خب ادم تو هر شرایطی باشه کمکم اون حالت واسش عادی میشه