2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا اینجوری شدم عجیبه

319 بازدید | 56 پست

من اصلا ادم مذهبی ای نیستم

مثلا نماز نمیخونم،حجاب ندارم و..(با افتخار نمیگم بد برداشت نکنید) فقط خدارو قبول دارم.

اصلا هم با ادمای خیلی مذهبی نمیسازم فقط با خوباش میسازم.

اما جدیدااا ب طرز عجیبی دلم‌پارتنر مذهبی میخاد😐🤦🏻‍♀️

نمیدونم‌چرا ولی جدیدا دلم ی مردیو میخاد که خیلی به خدا و این چیزا اعتقاد داشته باشه کلا دلم‌پسریو میخاد اینطوری باشه وای نمیدونم‌چرااا🤦🏻‍♀️

دلم انگار ی مرد اینمدلی میخاد

این روزا بیداری خواب تلخیه!       _سورنا                               
حتما فیلمی چیزی دیدی ک یارو مذهبی بوده 🤣 یا ینفر راجب پارتنر مذهبیش واست تعریف کرده

وای ببین خیلی بی دلیل اینطوری شدمه

این روزا بیداری خواب تلخیه!       _سورنا                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیر سریال پدره ...

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

منم همینطور خیلی وقته همچین حس هایی دارم مثلاً هم سنام را میزنن با لاشیا ولی من حتی با پسر خالم هم حرف نمی‌زنم البته حرفی هم ندارن بزنم ،،کلا منتظرم یه مذهبی بیاد بگیرتم دست خودم نیست فیلم و اینا هم من نمی‌بینم که روم تاثیر بزاره