السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
دو رکعت بعد حمد وتوحید ۱۵ بار استعفاره میگی بزن نت توصیح کاملش هست اسون
امتحان کن ان شالله فرجی شد اسمتم خواستی بگو برات نادعلی میخونم
من چله نادعلی گرفتم برا خواهرم ۴و۵ روز بعد تمام شدن نامزد کرد
نماز استغفار ۲ رکعته. در هر رکعت بعد از حمد و سوره ۱۵بار بگو استغفر الله. بعد توی رکوع ۱۰ مرتبه، بعد از رکوع ۱۰ مرتبه، در سجده و بعد سجده هم ۱۰مرتبه یکم شبیه نماز جعفر هست
دلم ک پاک نیست خودم چند سال برا حاجتی التماس خدا میکنم .جواب نگرفتم
یادم گفتم خدا جون بعد این چله گوشی ک برداشتم ابجی پیام بده خواستگار خوب داره. همنطورم شد ابجیم پیام داد پسر فلانی امده خواستکاری جوابم اکی😅