گاهی اوقات مثل امشب انگاری درو دیوار دارن آدمو میخورن ...سکوت آزار دهنده ....ای خدا چی میشی یکی هم به من بدی ....۸سال شد باورم نمیشه ۸سال چجوری تحمل کردم 🥺🥺🥺🥺حس میکنم پسر شدم
ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
پریودیت منظم؟من دکتر سونو گفت تنبلی داری اما زنان گفت پریودیت منظمه مشکلی نداری اما نمیدونم چرا نشدم ی طب اسلامی میشناسم بابام بیماری ام اس داشت دکترا قطع امید کرده بودن خوبش کرد ولی داروهاش خیلی بد بودن خیلیم رضایت بارداری داشت میخوای شمارش رو گیر بیارم برات؟کدوم شهر هستید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بچه ها فرقی ندارن اما بهزیستی به هر کسی بچه نمیده باید کلی مال و منال داشته باشی که به نام بچه بزنی
همین نشون میده بچه آوردن بازی نیستش باید تامینش کنی ، همین میشه طرف نه شوهر خوب داره نه خونه درست حسابی داره نه حقوق مناسب دوتا دوتا بچه میاره فردا طلبکارم هست
خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
من تو جمعشون همش احساس میکنم بهم ترحم میکنن ...یا مثلا از چیزی دیگه ناراحت باشم میگن حتما بچه نداره ...
خانواده شوهر من توی جمع تا حرفی میزنم میگن تو بچه نداری نمیفهمی مثلا یه بار زلزله اومد من بعدش گفتم من که اصلا از این زلزله های کوچیک نمیترسم خواهر شوهرم گفت چون بچه نداری ما نگران بچه هامونیم خداییش حرفاشون مثل خنجر میمونه
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
خانواده شوهر من توی جمع تا حرفی میزنم میگن تو بچه نداری نمیفهمی مثلا یه بار زلزله اومد من بعدش گفتم ...
دقیقاچند روز پیش خونه مادر شوهرم بودیم خواهرشوهرم برگشت گفت اگه من بچه نداشتم(خودش ۳تا بچه داره) مثل شما میدیدی که زندگیم چی بود منظورش این بود از نظر مالی خیلی بهتر میشدن ولی من واقعا ناراحت شدم چون منم خیلی خرج کردم تا الان فقط کسی نمیدونه و دردش توی دل خودم هست😭😭
خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻