حجتالاسلام بیگلری کارشناس علوم دینی و استاد حوزه می گویند: حدود ۱۰ سال پیش کنار ضریح مطهر حضرت معصومه سلام الله بودم که از حاج آقا روحالله شاهآبادی، فرزند مرحوم محمد علی شاه آبادی، استاد امام خمینی رحمه الله نصیحتی درخواست کردم. ایشان در پاسخ به من فرمودند: «دعای توسّل را هر روز بخوانید که اصل برکت و اثرش، در پیِ هر روز خواندنِ آن است و در اثر این مداومتِ هر روزه، آن را حفظ هم میشوید.
اگر کسی این دعا را هر روز بخواند، کلیدی در دست دارد که به هر قفلی میخورد، اثرش در برآورده شدن حاجات، بسیار مؤثر و معتبر است، ایمان انسان را فزونی می بخشد، بهترین مونس انسان است، در هنگام تنهایی و زمانی که حاجتی داشتید، متوجّه میشوید که خواندن دعای توسّل واسطه شده که آن حاجت را از خدا گرفته اید، از این رو بار دیگر هم که حاجتی داشته باشید، به سراغ خواندن همین دعا می روید.» آیتالله شاهآبادی به عنوان یک مجتهد عالیقدر که بیش از چهل سال است که هر روز دعای توسّل را میخوانند و شمه های فراوانی از برکات و آثارش دیده است، با تأکید، توصیه می فرماید که: «اصل اثر و خیر و برکت دعای توسّل مربوط به هر روز خواندن و مداومت بر آن است.» و نکته جالب اینکه خیلی از کسانی که به توصیه ایشان عمل کردهاند آثار و برکات فراوان مادّی و معنوی را از خواندن این دعای شریف ملاحظه کرده