2777
2789
عنوان

عقده ای

279 بازدید | 11 پست

دقت کردین خیلیا تو این سایت عقده دارن؟ عقده توجه عقده دیده شدن

هر چرتی دستشون میاد کامنت میذارن

یکی داره از بدبختیش میگه بعد میای تو کامنتا میبینی نشستن پز زیرپوستی میدن

خیلی فضای اینجا بده به نظرم ایده اینکه هرکس میتونه هرچی اینجا بگه خوب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب فضای مجازی یعنی همین دیگه. نمیشه که نظراتو الک کنن بعد ثبت کنن

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

برای همین موافق گزارش تگ کردن و هم لغو هستم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیلی بی‌شعور و از خود مچکر خیلی وقتا اصن باهاشون حرف نمیزنی انقدر ریپ میزنن و چرت میگن سرت گیج میره

دقیقا اوایل که اومده بودم به همه کامنتها جواب میدم الان خیلی وقتها کامنت نمیذارم مگه شعور طرف ثابت بشه

دقیقا اوایل که اومده بودم به همه کامنتها جواب میدم الان خیلی وقتها کامنت نمیذارم مگه شعور طرف ثابت ب ...

واقعا اینجا بی‌شعور زیاد داره دور از جون شما

من خودم اینجارو خیلی دوسدارم ولی بدبختی مث طویله ست همه جور آدمی اومده