2821
2789
عنوان

سفیداب اصل

2017 بازدید | 19 پست

از کجا میشه فهمید اصله روشی چیزی داره واسش؟ 

کسی استفاده کرده برا صورت ؟تجربه هاتون 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر سفید اب خوب میخاین شهرستانها دارن ولی تهران من ندیدم 

رفتم خریدم یکی از عطاری بهم گفتش اصله ولی من مطمئن نیستم بش 

روشی چیزی برا تشخیص اصل و تقلبیش وجود داره؟

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

سفیداب چرا باید فیک داشته باشه    

چون زیاده ازش که بی کیفیت هم هستن واز فلزاتی مثل سرب درست شدن و همین باعث بیماری و ‌..میشه 

اصلش اونم باکیفیت کم پیدا میشه

ارهههه من همش ب صورتم میزنم ده دیقه بعد حموم عالیه خیلی خوبه وسه پوست از عطاریم بگیر

بعد جوشای سرسیاهتون هم میبره؟ چن دیقه به صورت ماساژش میدین؟ خالی یابا گلاب؟

فکر نکنم گلم راه تشخیص داشته باشه

اخه یجا خوندم اونایی که اصل نیستن خیلی چربی دارن نمیدونم سراین شک کردم هنوز تستش نکردم 

ممنونم گلم

بعد جوشای سرسیاهتون هم میبره؟ چن دیقه به صورت ماساژش میدین؟ خالی یابا گلاب؟

اره خیلی کم شدن جوشای سر سیاهم 

الان کلا ندارم البته هر شبم صورتمو با شوینده میشورم

م والا گلاب نمیزنم خودشو خالی خالی رو پوستم ماساژ میدم ی بار

بعدش یکم دیگه پودر میکنم کف دستم و با شویندم قاطی میکنم دوباره رو پوستم ماساژ میدم میشورمش

اونایی که عطاری میفروشه دورش یه ورق نقره ایه و لیبل داره اصله،دونه ای میفروشه

این شکله .نمیدونم

اره خیلی کم شدن جوشای سر سیاهم  الان کلا ندارم البته هر شبم صورتمو با شوینده میشورم م والا گل ...

چه خوب 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز