2777
2789

قطعا انتخاب

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقلانی بهش توجه کن هیچ چیزی به نام قسمت وجود نداره همش اختیار و تصمیم تویه

یه همکاری بود موقعیت خانوادش بشدت بد بخاطر موقعیت و زیبایی خودش آدمهای زیادی خواستگارش بودن ولی تا می‌رفتند خونه و زندگی پدرش رو می دیدن تا متوجه شغل پدرش میشدن یکباره ناپدید میشد چه سنتی ها چه اونایی که از طریق دوستی آشنا میشدن

ولی ۴ سال پیش سنتی یه نفر اومدی خواستگاریش از هرجهت از خانم و خانوادش بالاتر و گفت ذره ای وضعیت خانوادت برام اهمیت نداره

این یعنی قسمت همه اونایی که اون بنده خدا براشون نذر و نیاز میکرد تا بمونن ناپدید شدن ولی اونیکه خدا خواست اومد و موند

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
یه همکاری بود موقعیت خانوادش بشدت بد بخاطر موقعیت و زیبایی خودش آدمهای زیادی خواستگارش بودن ولی تا م ...

ربطی نداره بازم داماد و خانواده داماد تصمیم داشتن که نشه ربطی به قسمت نداره 

هر دو باهم تاثیر دارن 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود هرچه خدا خواست همان می‌شود

وقتی خدا بخواد کاری انجام بشه اسبابش فراهم میشه وقتی نخواد ساده ترین مسائل میشه بهانه بزرگ

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت

من سالها فکر میکردم قسمت اراده آدم‌هاست ولی با گذشت زمان با بیشتر شدن تجربیاتم و مسائلی که به چشم دیدم به این یقین رسیدم ازدواج فقط خواست خداست

من سالها فکر میکردم قسمت اراده آدم‌هاست ولی با گذشت زمان با بیشتر شدن تجربیاتم و مسائلی که به چشم دی ...

قسمت اصلا غیر عقلانیه.. شما طبق مذهب حرف میزنی طبق عقل و علم صحبت کنید

قسمت اصلا غیر عقلانیه.. شما طبق مذهب حرف میزنی طبق عقل و علم صحبت کنید

شما گوش شنوا نداری چون جبهه می گیری عزیزم 

امیدوارم یه روزی این قضیه به چشم برات ثابت بشه

منی که منکرش بودم بهم ثابت شد و قدرت خدا بیشتر برام ثابت شد