2777
2789

مثلا هر چند ساعت شیر بدین پوشکش عوض کنین 

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو بعد مامان شدن خود نی نی یادت میده😅

کاش یه کتاب آموزش کار با نی نی بود😂

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
كتاب زياد هست يك كتاب قطور داشتم ٤/٥ بار خوندع بودم قبل بچه دار شدت

اسم کتاب چی بود

نوزادو که زود زود پی پی میکنه مجبوری عوض کنی شیر هم گریه میکنه شیر میدی صداش کم میشه خواب هم دیگه مش ...

آخه میگن می‌خوابه قندش میفته تو خواب از کجا اینا باید بفهمیم قندش افتاده 

من هریک ساعت شیر میدادم هردوساعت پوشک عوض میکردم و حتما بعد از شیر دهی باید آروغشو بگیری

تا چند ماه باید هر یه ساعت شیر داد

من  سزارین  شدم بخاطر عفونت خون بچم ۱۲روز بستری شد

با شکم‌پاره بالا سر بچه بودم تو بیمارستان حتی تخت نبود و دراز بکشم نشسته بودم همش. فقط شبا صندلی رو میکردم تخت.

من بودم و یه بچه لخت ۳کیلو و نیمی بدون هیچ تجربه ای

نمیدونم واقعا چطور همه ی کاراش میکردم‌. هیچی هم بلد نبودم. 

مطمن باش تا دنیا بیاد غریزی همه کارشو بلدی اگرم مشکلی بود میپرسی از بقیه

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

کاش یه کتاب آموزش کار با نی نی بود😂

اگه نحوه پوشک کردن و شیر دادن و حمام کردن و..... رو بخای تو نت سرچ کن ویدئو اموزشی برات میاره . ولی اینکه کی شیر بدی کی پوشکش رو عوض کنی بعد دنیا اومدن خودت متوجه می شی

آخه میگن می‌خوابه قندش میفته تو خواب از کجا اینا باید بفهمیم قندش افتاده 

اینو نمیدونم من هر بار سست میشد بچه هام یه ذره آبقند میدادم

https://like.timefriend.net/17104097063508730