2777
2789
عنوان

بیداری مکرر پسر ۷ ماهم در طول شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 23 پست
دختر منم 11 ماهشه شب هر وقت بخوابه تا 4 ،5 ساعت بیدار نمیشه ولی بعد اون هر یه ساعت یک و نیم ساعت بید ...

کاش حداقل دو ساعت مدام بخابه هر نیم ساعت یبار بیدار میشه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش حداقل دو ساعت مدام بخابه هر نیم ساعت یبار بیدار میشه

دندون در آورده ؟ شاید جاش راحت نیست ،من زیر دخترم یه پتو باز میکنم بعد شبام عادت نداره رو بالش بخوابه اگه بالش زیر سرش باشه تند تند بیدار میشه اگه خودم پیشش باشه سریع بالشو برمیدارم تا بیدار نشه اگه خودمم نباشم انقدر بیدار میشه وول میخوره تا از بالش میفته زمین و دمر میخوابه

میشه بپرسم دخترت چند کیلوعه؟

والا بردم واکسن شش ماهگیشو زدم وزنش کردم ۷۸۰۰

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

دندون در آورده ؟ شاید جاش راحت نیست ،من زیر دخترم یه پتو باز میکنم بعد شبام عادت نداره رو بالش بخواب ...

کلا زیر سر بچه هام بالش نمیذارم یه دونه دراورده خوابش سبکه خیلی

ماشالله ،انشالله همیشه سالم و تندرست باشه😍

قربونع عزیزم ممنون همچنین گل دختر شما،،🥰

غذا چیا میدی بهش ؟چندبار در روز و چه اندازه میدی؟ دختر من خیلی کم غذا میخوره وزنشم 8 کیلوعه

چند وقتشه عزیزم من سه تا چهار وعده میدم غذا سفره هر چی بذارم بهش میدم فرنی و حریره بادوم هم بهش میدم عدسی خوراک لوبیا مرغ ماکارونی تخم مرغ کته سیب زمینی یعنی هر چی بخوریم میدمش میوه هم‌موز خرما