2777
2789
عنوان

ژل چونه

2022 بازدید | 15 پست

سلام، راهی هست ک ژل جذب نشه؟ چون دفعه اولمه ک می‌خوام ژل بزنم و میگن سری اول جذب میشه دو هفته دیگه باید ترمیم کنم ک من نمیتونم 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

اب‌ زیاد بخور

من ژل چانه زده بودم‌بیشتر از یکسال بعد مریض شدم چند روز پشت سرهم‌ سرم‌ میزدم یه روز بیدار شدم‌دیدم‌چانم‌سفت و‌بزرگ شده اینقد ترسیدم حالا بگو اب بدنم رفته بالا ژله جذبش کرده بزرگ شده 😀 فرداش کوچیکتر شد

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب‌ زیاد بخور من ژل چانه زده بودم‌بیشتر از یکسال بعد مریض شدم چند روز پشت سرهم‌ سرم‌ میزدم یه روز ب ...

چند سیسی زده بودی؟

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

یک‌سیسی‌ باید بزنم بازم کم‌بود برام

من دو سیسی گونم میزنه(هرطرف یه سیسی) یه سیسی چونه و یه سیسی لب، بهم گفتن ک بعد دوهفته باید برم ترمیم ولی نمیتونم 

اب‌ زیاد بخور من ژل چانه زده بودم‌بیشتر از یکسال بعد مریض شدم چند روز پشت سرهم‌ سرم‌ میزدم یه روز ب ...

اب خوردن واقعا تاثیر داره؟ یعنی جذب نمیشه دیگه؟ 

من دو سیسی گونم میزنه(هرطرف یه سیسی) یه سیسی چونه و یه سیسی لب، بهم گفتن ک بعد دوهفته باید برم ترمیم ...

دو هفته بعد برای ترمیم یعنی اگه ایرادی داشت برات برطرف کنن منم لبمو‌زدم‌ یجایش نیاز ب ژل داره باید برم بعد نمیان یه سیسی رو‌کامل بزنن که همون مقداری که لازم داری در حد چند دهم 

ولی واسه چانه اگه نمیتونی و بازم نیاز داره ب تزریق ژل بهشون بگو فعلا نمیتونم هزینه کنم بازم مراجعه میکنم ولی خب دفه ی اول معمولا زود جذب میشه دفعات بعد تثبیت میشه من لبمو اولای اسفند زدم انگار رفته  

دو هفته بعد برای ترمیم یعنی اگه ایرادی داشت برات برطرف کنن منم لبمو‌زدم‌ یجایش نیاز ب ژل داره باید ب ...

گونه و چونه چند وقت بعد جذب میشه؟ چقد میمونه؟

اب خوردن واقعا تاثیر داره؟ یعنی جذب نمیشه دیگه؟ 

اره خیلی تاثیر داره 

چرا جذب شدنش بستگی ب بدن خودت داره ولی اب خوردن زیاد کمک‌ میکنه  ب ماندگاری بیشتر 

ژلا از هیالورونیک اسید ساخته میشن که آب‌ رو ب خودش جذب میکنه

گونه و چونه چند وقت بعد جذب میشه؟ چقد میمونه؟

بستگی ب مارک ژل و بدن خودت داره 

ولی معمولا تا یکسال میمونه ترمیم هم‌کنی ثابت میشه

بستگی ب مارک ژل و بدن خودت داره  ولی معمولا تا یکسال میمونه ترمیم هم‌کنی ثابت میشه

اهان مرسی عزیزدلم💕

اره خیلی تاثیر داره  چرا جذب شدنش بستگی ب بدن خودت داره ولی اب خوردن زیاد کمک‌ میکنه &nbs ...

میشه گونه رو سری اول یه سیسی زد؟ یعنی هرطرف و نیم سیسی؟ من کات گونه میخوام

میشه گونه رو سری اول یه سیسی زد؟ یعنی هرطرف و نیم سیسی؟ من کات گونه میخوام

فکرنکنم بشه نیم‌سیسی خیلی کمه نصف قاشق چای خوری