سلام 10ساله ازدواج کردم و یه بچه 2ساله دارم
همسرم دست به زن داره و خیلی بد دهنه یعنی عصبی میشه حمله میکنه سمتم و کتکم میزنه و فحش میده بعدش میاد عذرخواهی میکنه میگه اشتباه کردم ببخش دفعه آخره اما دوباره تکرار میشه
و اصلا نمیتونه هیچیو مدیریت کنه و بسیار خاله زنک تشریف داره تو همه مسائل دخالت میکنه و توهین میکنه
من تحصیلکرده ام و قبل از ازدواج کارمند بودم ولی بعد از ازدواج اجازه کارکردن بهم نمیده و نمیزاره کارکنم میترسه مستقل شم دستم بره تو جیب خودم
زندگیمون از اولش خوب نبود چندبار تاپای طلاق رفتیم و برگشتیم هردفعه همسرم قول داد و بایه سری حرفاخامم کرد و برگشتم میدونم اشتباه بود بااین شرایط بچه اوردن اما دیگه شده حاضرم تاآخره عمرم نوکری بچمو بکنم و تلاش کنم بهترین زندگی رو براش فراهم کنم
همسرم به شدت به خانوادش وابستس و خانوادش تو همه مسائل زندگیمون دخالت میکنن و تابه الان هزار وعده وعید دادن ولی زدن زیر حرفاشون زندگیمون خیلی به سختی میگذره یه وقتایی خانوادم کمک کردن ولی دیگه نزاشتم کمک کنن گفتم یه طرفه نمیشه که
همیشه ام آدم خوبه ، خانواده اون میشن که هیچ کاری نکردن
خلاصه همیشه دست روم بلند میکرد ترک منزل میکردم اما الان 3سالی میشه بخاطر بچم توهین و تحقیر کتکاشو تحمل میکنم ولی دیگه خسته شدم و میخام جدابشم تنها مشکلم فرزندمه که نمیخام کنارهمسرم بزرگ بشه چون میترسم بلایی سرش بیاد