2821
2789
عنوان

شب ادراری

153 بازدید | 10 پست

برای شب ادراری بچش ایمی پرامین استفاده نکرده؟

توروخدا اگه تجربه دارید راهنماییم کنید

دکتر ایمی پرامین ۱۰ برای شب ادراریش تجویز کرد نزدیک دو ماه خورد ولی بهتر نشد الانم که قرص قطع کردم شبا خیلی بد خواب شده انگار همش کابوس میبینه 

یعنی از عوارض قرصه؟پوشک استفاده کردید

کمربچه روببنده

شبی۱گردوی پخته بهش بده

نزاربچه ای روی کمرش بره خوب میشه

البته اگرپسره کمی پسرهانشتی دارن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شش سالش شما داشتید

به نظر من زن گنده شب ادراری داشتم.....

شاید طبعش سرده که اینجور میشه عزیزم قبل از خواب بهش شربت شیره انگور بده یه پیازم رنده کن آبش بگیر بهش دارچین زن از زیر ناف زیرشکمشو ماساژ بده

کردم بخدا

یه بنده خداگفت نمیدونم چیه گوسفندرومیخرن میدن خوردبچه😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

ولی کلاگفتم اگرپسره نشتی داره

بایدگرمش نگه داری وشبهانزاری سردی وآب ومایعات بخوره تاعصب کنترل اردارش فعال بشه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
معمولی هست شما بهتون مشکل داشته

نه دختر من فعلا ۳ سالشه 

شب ادراری ۳ دلیل داره

استرس و ترس

بیش فعالی مثانه 

ارثی 

عدم احساس پر شدن مثانه هم هست که بچه در طی روز هم این مشکل رو داره و فقط موکل به شب نمیشه

2790
2823
2791
2779
2792