خدایاشکرت۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 66 عنوان عفونت بینی 101 بازدید | 6 پست سلام خانم ها چند روز پیش سرما خورده بودم ابریزش بینی داشتم که با قرص و امپول بتامتازون ابریزشم قط شد اما الان دوروزه شدید داخل بینیم چرکه جوری که بینیمو بالا میکشم انگار توش عفونته.چه کپسولی بخورم سفالکسین خوبه یا اموکسی سیلین؟ 1403/01/26 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10955 من اگ داخل بینیم چیزی بود سرناخوردگی حتما تزریق سرم میکنم بقدری خوبه برامنکه جوابه من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
خدایاشکرت۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 66 من اگ داخل بینیم چیزی بود سرناخوردگی حتما تزریق سرم میکنم بقدری خوبه برامنکه جوابه عزیز منظورت همون سرم شست و شوی بینیه؟
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10955 عزیز منظورت همون سرم شست و شوی بینیه؟ بله جانمبعد فین کن هرچیه تخلیه میشه هر شش ساعت یا س ساعت ایناسینوزیتتون عفونی شده شما من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
خدایاشکرت۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 66 بله جانم بعد فین کن هرچیه تخلیه میشه هر شش ساعت یا س ساعت اینا سینوزیتتون عفونی شده شما بله درسته من اصلا سینوزیت دارم مریض میشم وضعیتم همینه.مرسی که راهنماییم کردی ممنون🌹