2777
2789
عنوان

لک های صورتت

189 بازدید | 14 پست

بچه ها کسی اینجا دکتر رفته برای پوستش من قبلن پوستم هیلی خوب بود چند وقته خیلی بی توجهی کردم کلی جوش و لک در آوردم بنظرتون برم دکتر تا ثیر داره؟ 

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌

سرم های اوردینری.یا ضدلک سیسپرسا بزن

دکتر هیچ کاری نمیکنه چهارتا محصول ایرانی بدرد نخور میده

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سرم های اوردینری.یا ضدلک سیسپرسا بزن دکتر هیچ کاری نمیکنه چهارتا محصول ایرانی بدرد نخور میده

مرسی یعنی لیزرم جواب نمیده؟ 

دکتر خوب بری تاثیر داره. ولی با کرم و..... نه با لیزر ونمیدونم مزو تراپی و.... 

اها ممنون فقط بیست سالم نشده مشکلی نیست؟ 

با پن ضد لک و روشن کننده هر شب بشور, بزار سه دقیقه رو پوستت بمونه, مال منم اینجور شده بود, خیلی خوب ...

پوستم خیلی حساسه میترسم بدون تجویز دکتر چیزی استفاده کنم 

مرسی یعنی لیزرم جواب نمیده؟ 

جواب میده 

بستگی به جای جوشت داره

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

جواب میده  بستگی به جای جوشت داره

جای جوش نیست بخاطر آفتاب اینجوری شدم خیلی کوچولن

جای جوش نیست بخاطر آفتاب اینجوری شدم خیلی کوچولن

اها از این لکاس

با سرم و کرم میره فقط مارک خوب بگیر

و ضد افتاب قوی بزن

اها از این لکاس با سرم و کرم میره فقط مارک خوب بگیر و ضد افتاب قوی بزن

باشه ممنون