zahra131111 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14257 عنوان خانما نماز خون 149 بازدید | 12 پست کسی نماز جعفر طیار بلده ؟میشه لطفا هرکی میتونه برام بخونه به نیت اینکه اونی که دوستش دارم همین حس رو بهم پیدا کنه هرکی بخونه دعاگو اش هستم اگه هم که به حاجتم برسم تا آخر عمرم دعاگو اش هستم ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم 1403/01/26 | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_j_1370 عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4273 چرا خودت نمی خونی؟ هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
zahra131111 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14257 سرچ کن یه دعا داره آخرش بلنده الان آخه کار فوری داشتم شرایطم طوری نیست نماز بخونم ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم
zahra131111 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14257 چرا خودت نمی خونی؟ شرایطم مناسب نیست شا ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم
آلا۶۵ عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 2966 نمازش طولانی و هرکسی حال خوندن نداره بهتره خودت بخونی اینطوری به اجابت نزدیکتری
ftiiiiim عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5872 من بلد نیستم ولی چون طولانی بعید میدونم کسی بخونهجدا از این همه یاد گرفتن یکی میگه برام زیارت عاشورا بخونید یکیمیگ برام نماز بخونیدیکی هرشب میگ برام دعای خیر کنید
zahra131111 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14257 نمازش طولانی و هرکسی حال خوندن نداره بهتره خودت بخونی اینطوری به اجابت نزدیکتری بازم خیلی ممنون ⚘⚘⚘⚘⚘ ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم
بنده_خدا_هستم عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5672 آها فکر کردم میگی چطور بخونمنیم ساعت طول میکشه تقریبا هرکس بخونه گلی است از گلهای بهشت 😂
zahra131111 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14257 من بلد نیستم ولی چون طولانی بعید میدونم کسی بخونه جدا از این همه یاد گرفتن یکی میگه برام زی ... ⚘⚘⚘⚘⚘پس اگه میتونید برام صلوات بفرستید حداقل یکی ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم
zahra131111 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14257 آها فکر کردم میگی چطور بخونم نیم ساعت طول میکشه تقریبا هرکس بخونه گلی است از گلهای بهشت 😂 اره واقعا گفتم شاید کسی باشه بد نیست مطرح کنم من بخاطر این نگفتم که از سر خودم باز کنم آخه الان درشرایطی هستم که اگه دعام برآورده نشه عشقم از دستم میره و وضو ام الان قبول نیست ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم
zahra131111 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14257 هر کای که میتونید هر ایه ای که در توانتون هست برام بخونید میدونم خیلیا حوصله یک صلوات هم ندارید اما اگه این لطف رو کنید حداقل یک صلوات تو دلتون بفرستید خیلی ممنون میشم ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم