2777
2789
عنوان

خانما نماز خون

149 بازدید | 12 پست

کسی نماز جعفر طیار بلده ؟

میشه لطفا هرکی میتونه برام بخونه 

به نیت اینکه اونی که دوستش دارم همین حس رو بهم پیدا کنه 

هرکی بخونه دعاگو اش هستم 

اگه هم که به حاجتم برسم تا آخر عمرم دعاگو اش هستم

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

چرا خودت نمی خونی؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرچ کن یه دعا داره آخرش بلنده

الان آخه کار فوری داشتم 

شرایطم طوری نیست نماز بخونم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
چرا خودت نمی خونی؟

شرایطم مناسب نیست 

شا

من بلد نیستم ولی چون طولانی بعید می‌دونم کسی بخونه

جدا از این همه یاد گرفتن 

یکی میگه برام زیارت عاشورا بخونید 

یکی‌میگ برام نماز بخونید

یکی هرشب میگ برام دعای خیر کنید

نمازش طولانی و هرکسی حال خوندن نداره بهتره خودت بخونی اینطوری به اجابت نزدیکتری 

بازم خیلی ممنون 

⚘⚘⚘⚘⚘

من بلد نیستم ولی چون طولانی بعید می‌دونم کسی بخونه جدا از این همه یاد گرفتن  یکی میگه برام زی ...

⚘⚘⚘⚘⚘

پس اگه میتونید برام صلوات بفرستید حداقل یکی 

آها فکر کردم میگی چطور بخونم نیم ساعت طول می‌کشه تقریبا  هرکس بخونه گلی است از گل‌های بهشت 😂

اره واقعا 

گفتم شاید کسی باشه بد نیست مطرح کنم 

من بخاطر این نگفتم که از سر خودم باز کنم آخه الان 

درشرایطی هستم که اگه دعام برآورده نشه عشقم از دستم میره 

و وضو ام الان قبول نیست 

هر کای که میتونید هر ایه ای که در توانتون هست برام بخونید 

میدونم  خیلیا حوصله یک صلوات هم ندارید اما 

اگه این لطف رو کنید حداقل یک صلوات تو دلتون بفرستید خیلی ممنون میشم