mmelisaamm مدیر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 4512 عنوان برمیگرده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 25 پست امیر حسین؟ خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗 1403/01/26 | 11:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmelisaamm مدیر استارتر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 4512 یکم طول میکشه اوکی شی ما ی ۵ روزی هست دوریم از هم خداکنه من خوب شمدیروز رفت خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
سیندرلایی_در_شب عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 1288 خداکنه من خوب شم دیروز رفت خوب میشی...من الان حالم بهتره..میدونی از چی زورم میاد؟از اینکه اون اصلا دلش برا من تنگ نمیشه...منو بازی داد و رفت...فقط منم که این وسط دارم تیکه تیکه میشم:)
mmelisaamm مدیر استارتر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 4512 خوب میشی... من الان حالم بهتره.. میدونی از چی زورم میاد؟ از اینکه اون اصلا دلش برا من تنگ نمیشه. ... اینارو گف بهم محض سرگرمی بودم براش خخخ🙂تو لایق دوس داشته شدنیتو لایق دوس داشته شدنی از طرف کسی ک مال توعه و تو سهم اونیتو لیاقتت اونی نیست ک یکی بدون اینکه مال اون باشی کنارت باشعمتوجهی؟؟ خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
mmelisaamm مدیر استارتر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 4512 فقد اومد از دلتنگیش گفت البته این که منم بهش گفتم دیه پیام نده بی تاثیر نبود چقد دخترا باید قوی با ... همش حس میکنم یروزی برمیگردهاما یروزی کخ بی حس شدم بهش یروز که خیلی دیره دیشب کل ویسامونو گوش دادن خندم میگرفت ذوق میکردم بعد یادم اومد رفته خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
سیندرلایی_در_شب عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 1288 همش حس میکنم یروزی برمیگرده اما یروزی کخ بی حس شدم بهش یروز که خیلی دیره دیشب کل ویسا ... دقیقا منم همینم... و ازون روز میترسم..چون ما دوباره یادآور خاطرات میشیم و باید با همون خاطرات بهش بگیم برو...خدایی چطور آنقدر براشون اسونه؟:)
سیندرلایی_در_شب عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 1288 بعدم به دوستم گفت من ۳۰۰ بار گفتم نمیخوامش تو مخش نمیره
sarahaa عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2122 خداکنه من خوب شم دیروز رفت زوده هنوز خوب مبشی 👩❤️👨❤️....دانشجو پزشکی )
fati_qmgin عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 3137 همش حس میکنم یروزی برمیگرده اما یروزی کخ بی حس شدم بهش یروز که خیلی دیره دیشب کل ویسا ... اره عزیزم هرکی مثل اسب رفته مثل سگ برمیگرده مخصوصا اگ براش آدم خوبی بوده باشی دعا میکنم خدا به دلمون آرامش بده من که خیلی حالم بد شده از اون موقع ک پیام داده کاش نمیداد💔 من ی درونگرام تو چی :)🌱
سیندرلایی_در_شب عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 1288 اره عزیزم هرکی مثل اسب رفته مثل سگ برمیگرده مخصوصا اگ براش آدم خوبی بوده باشی دعا میکنم خدا ب ... بنظرت مال منم برمیگرده ؟همه بهم میگن برمیگرده ولی تو دیگه نمیخوایش
fati_qmgin عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 3137 بنظرت مال منم برمیگرده ؟ همه بهم میگن برمیگرده ولی تو دیگه نمیخوایش اره دیگه در اکثر مواقع همینه برمیگردن من ی درونگرام تو چی :)🌱