2777
2789
چجوریه طبیعی بدون درد؟

والا میخوابی و تو خواب عمیق زایمان میکنی چیزی نمیبینی نمیفهمی منظورم اپیدورال نیس منظورم بی دردی وریدی هستش خودم دو تا بچه اینجوری زاییدم

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شنیدم میگن مثلا بهت میگن سزارین ۱۵ ولی مکقع ترخیص ۳۰ میگیرن

کسایی که سزارین اختیاری هستند دکترا ازشون رشوه میگییرند.وگرنه مبلغ بیمارستان مشخصه البته از اردیبهشت گرونتر میشه تعرفه ها

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
کسایی که سزارین اختیاری هستند دکترا ازشون رشوه میگییرند.وگرنه مبلغ بیمارستان مشخصه البته از اردیبهشت ...

من اصن پیش دکتره نرفتم بهم ماما گف نمیخاد بری پرونده تشکیل بدی و اینا گف نزدیک زایمانت شد برو 

اپیدورال چیه؟

شما کلا اطلاعاتت پایینه گلم یکم گوگل سرچ کنی بد نیس...اپیدورال امپول بی حسی میزنن ب کمرت از کمر ب پایین بی حسی درد نداری ولی همه ویز و میبینی میفهمی باید خودتم زور بزنی کمک کنی ب زایمان....ولی وریدی دیگه کلا معلوم نیس چ اتفاقی میوفته بچه چجوری میاد کلا همش تو خوابه حتی بخیه هم تو خواب میزنن وقتی بیدار بشی تو بخشی دیگه

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

شما کلا اطلاعاتت پایینه گلم یکم گوگل سرچ کنی بد نیس...اپیدورال امپول بی حسی میزنن ب کمرت از کمر ب پا ...

وریدی یجورایی شبیه سزارین دیگ 

من بارداری اولمه خیلی چیزارو تازه متوجه شدم

از دردش میترسم یه چیزایی تعریف میکنن برام🤦‍♀️🤦‍♀️

دردش که خیلیه من خودم زایمان اولم طبیعی بودم 

ماما همراه هم گرفتم دکتر بهم بی حسی هم زد با این وجود درد هم داشتم  ولی خدا کمکت میکنه اگه میبینی نمیتونی تحمل کنی برو سز زایمان دومم اولای مهره به امید خدا میخوام سز کنم 

انشالله به سلامتی زایمان کنی

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

دردش که خیلیه من خودم زایمان اولم طبیعی بودم  ماما همراه هم گرفتم دکتر بهم بی حسی هم زد با این ...

توکل بخدا ایشالله زایمان راحت و بی دردی داشته باشی و ب سلامتی بچت و بغل کنی کدوم بیمارستان میری؟

توکل بخدا ایشالله زایمان راحت و بی دردی داشته باشی و ب سلامتی بچت و بغل کنی کدوم بیمارستان میری؟

ممنون عزیزم انشالله شما به سلامتی زایمان کنی 

من مشهدم میرم بیمارستان رضوی

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)