2777
2789
عنوان

رومخخخخ

278 بازدید | 28 پست

از حرفای رومخی اطرافیان، موقع بچه داری بگید. 

خودم :البته که خیلی زیاده ولی الان این رفته رو مخم

مثلا منو شوهرم تا ب بچمون میگیم نکن، میریزن رو سرمون که هیچی نگو ب بچمون گناه داره بچه باید همینجور باشه 😒چی میشه اطرافیان بیشتر از ما بچمونو دوس نداشته باشن😏

مادر شوهر من به ریدن بچم کار داشت میخواستم پوشکش عوض کنم میگف الکی پوشک حروم نکن تا گوه بچم نمیدید ...

وااااییییی منمممممم🥴تازه ب من میگن دیگه پوشکش نکن بزار باز باشه تو خونه☹️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر شوهر من به ریدن بچم کار داشت میخواستم پوشکش عوض کنم میگف الکی پوشک حروم نکن تا گوه بچم نمیدید ...

دقیقا مادر شوهر من واااااااااییییی خدا ریشه اش را بکنه

من و پسرم و همسرم 👨👩👦

آااااااخ خوب شد تمام شد الان بچه ام ده سالشه خدا را شکر همش مادر شوهر میگه یکی دیگه بیارین گفتم حتمااااااااااا بشین تا بیارم

من و پسرم و همسرم 👨👩👦

یه مدت رو مخ شوهرم رف گف پوشک گرون حیف پولت کهنه کن بچرو واای دهنم سرویس شد پاها بچم سوخته بود از کهنه...

اوفف یادم میاد می‌خوام جرش بدم

الانم گیر داده بچه دیگه بیارین

الان که پوشک گروه تره میگه لباساتون ببندید به کو‌ن بچه.

واسه حاجت دلم ی صلوات می‌فرستی🥺🥺🥺❤️❤️
دقیقا مادر شوهر من واااااااااییییی خدا ریشه اش را بکنه

چرا انقد فضولن بخداااااا..مثلا من موقع بچه داریه اونا اصلااااا کار نداشتم ک کی چجوری با بچش رفتار میکنه.. خب به شما چه دیگه بیشتر از خود آدم ک نمی‌تونید بچه رو دوس داشته باشید

خخخخخخخ... چرا لال نمیشن اینا

چی بگم والا...

همین الانم به تربیت بچه کار داره میگه پدر مادر باید از بچه اطاعت کنن... 

به من میگه گوشی دستت نگیر تا بچه دلش نخواد،😕

واسه حاجت دلم ی صلوات می‌فرستی🥺🥺🥺❤️❤️

والا چندبار بچه خواهرم شیطونی کرد مامان بابام گفتن چیکارش داری بچه رو صدا کردن بره پیش شون هردوشونو دعوت کردم دخالت نکنن پس فردا بچه حرف مامانشو گوش ممیده

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

چرا انقد فضولن بخداااااا..مثلا من موقع بچه داریه اونا اصلااااا کار نداشتم ک کی چجوری با بچش رفتار می ...

بیکارن مادر شوهر من منا تو ده تا ختم قران و نمیدونم چی عضو کرده بود بچه بغل باید قرانم میخواندم نمی خواندم میگفت وای تو کافری فلانی بیچاره ام کرده بود فکرش را بکن تازه هر شب ما را میبرد خونه خودشون بعد میگفت مادر نصف شبی بچه گریه نکنه پدرشوهرت سردرد میشه یعنی ر....م تو این زندگی

من و پسرم و همسرم 👨👩👦