2777
2789
عنوان

قرص ال دی

413 بازدید | 15 پست

دوستان من رابطه با کاندوم دارم همیشه بعضی وقتا استرس میگیرم بعد رابطه یدونه میخورم و بعد چن روز پریود میشدم. این ماه ۴ فروردین پریود شدم 

و بعدش رابطه داشتم اونم با کاندوم بعدش وسواس گرفتم ک نکنه از لای کاندوم اسپرمی ریخته باشه داخل ولی بازم مقاومت کردم و قرص نخوردم چون خیلی حالم بد میشه با قرص ال دی الان استرس گرفتم و طبق دوبار پریود شدن درماه (چون بعضی اوقات یدونه قرص میخورم دوبار میشم)این ماه هنوز دفه دوم نشدم و شیش روز تاخیر داشته. نظرتون چیه این افکار وسواسیو بزارم کنار چیزی پیش نمیاد؟ من خیلی استرس دارم. و موقع رابطه یادمه بعد ارضا شدن کشید بیرون ولی بازم میترسم کاندوم سر خورده باشه بیاد پایین و از لاش ریخته باشه. 

تنها 3 تا 5 روز در ماه وجود دارد که شما می ‎توانید در آن ها باردار شوید

🔹علی رغم تمام حاملگی های ناخواسته ای که در فیلم ها و سریال ها مشاهده می کنید، شما قادر به بارداری در هریک از رابطه های جنسی محافظت نشده خود نیستید. لقاح وقتی انجام می ‎شود که تخمک و اسپرم شما و شریک زندگیتان در بهترین حالت خود با یکدیگر برخورد کنند.

⁣🔹اسپرم ها حداکثر تا 24 الی 48 ساعت در واژن زنده می ‎مانند و در صورتی که تخمک های شما در این زمان شروع به تخمک گذاری کنند، لقاح انجام خواهد شد و در غیر این صورت لقاح صورت نخواهد گرفت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها 3 تا 5 روز در ماه وجود دارد که شما می ‎توانید در آن ها باردار شوید 🔹علی رغم تمام حاملگی ها ...

رابطه بعد اتمام پریودی بوده و تو تقویم پریودیم زده احتمال بارداری زیاد 

هرچی همسرم میگ، و قسم میخوره نریخته بابا نگران نباش ولی من از استرس دارم میمیرم. 

داری ب بدنت ظلم میکنی با اینهمه قرص خوردن کلی عوارض داره که بعدا شدیدا باید درمان کنی و پشیمون میشی

چه عوارضی داره مگه؟ 

من پشت سر هم نمیخورم مثلا شاید ماهی یکی دوتا 

چه عوارضی داره مگه؟  من پشت سر هم نمیخورم مثلا شاید ماهی یکی دوتا

بازم خوب نیس منکه تو کل زندگیم حتی مسکنم با وسواس و قرص هورمونی و حتما با تجویز دکتر میخوردم سر اینکه بچه دار بشم کلی بدبختی کشیدم و منتظر موندم اینا بعدن خودشو نشون میده 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
چه عوارضی داره مگه؟  من پشت سر هم نمیخورم مثلا شاید ماهی یکی دوتا

وقتی از کاندوم استفاده میکنی دیگه جای ترس نداره مگه اینکه پاره بشه پس حساس نباش

بازم خوب نیس منکه تو کل زندگیم حتی مسکنم با وسواس و قرص هورمونی و حتما با تجویز دکتر میخوردم سر اینک ...

آها ینی میگی ممکنه نتونم بچه دار بشم؟ 

عوارض منظورت بچس یا چیزای دیگ

آها ینی میگی ممکنه نتونم بچه دار بشم؟  عوارض منظورت بچس یا چیزای دیگ

ن عزیزم خدانکنه 

منظورم اینکه این قرصا هورمونی هستن یعنی روی روند طبیعی سیکلت تاثیر منفی میزاره هورمونای بدن و بالا پایین میکنه و احتمال کیست و تنبلی تخمدان میاره که باز برای درمان اینها باید کلی وقت و هزینه کنی و دوباره استرس بکشی 

اگه تا یه مدت تصمیم داری بچه نخای آیودی بزار که خیالت راحت باشه وگرن همون کاندوم هم مطمئنه 

من خودم یه سال پیشگیری طبیعی داشتم یعنی از همون کاندومم استفاده نمیکردیم

ن عزیزم خدانکنه  منظورم اینکه این قرصا هورمونی هستن یعنی روی روند طبیعی سیکلت تاثیر منفی میزار ...

من چن ساله رابطه دارم حدودا پنج سالی میشه تو دوران عقد ک بدون کاندوم هم بود اکثر اوقات ولی از بعد عروسی خیلی استرس میگیره منو و برای اروم کردن خودم قرص میخورم. 

کاش من هیچ وقت بچه دار شدنو تجربه نکنم شاید بگی ناشکری ولی من واقعا میل به بچه هیچ وقت فکر میکنم ندارم تااخر عمر 

من چن ساله رابطه دارم حدودا پنج سالی میشه تو دوران عقد ک بدون کاندوم هم بود اکثر اوقات ولی از بعد عر ...

هرکس یه جور فکر میکنه عزیزم صلاح زندگیتو خودت بهتر میدونی اگه میدونی که قصد بچه دار شدن نداری حتما برو آیودی بزار که دیگه خیالت راحت راحت باشه که اصلا خطا نداره حتی اگ اسپرم داخل رحم ریخته بشه اتفاقی نمیوفته نهایتا اگه تصمیمت عوض شد میتونی برش داری و حداقل با قرص و خودتو داغون نکنی