2777
2789
عنوان

چه کارکنم؟؟

239 بازدید | 13 پست

یه اتفاق بدی چندروزه برام افتاده

هروقت فکرش میاد توذهنم غمگین میشم میشینم گریه میکنم سبک میشم،بازدوباره..😔

سرمو گرم کاری میکنم بهش فکرنکنم به خودم میام میبینم تو فکراون قضیه غرق شدم،میدونم باگذرزمان همچی درست میشه ولی چه سوره یادعای ای بخونم یکم دلم اروم بگیره کمترفکروخیال کنم یافراموش کنم اون قضیه رو.

تروخدااگه راهی سراغ دارید بگید چندروزه خواب ندارم اشتهامم کم شده.دعاتون میکنم😔🥲

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

ما که نمیدونیم چی بوده شاید باید جبران کنی یا ....

اگه خواسی جوری که شناخته نشی تعریف کن

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما که نمیدونیم چی بوده شاید باید جبران کنی یا .... اگه خواسی جوری که شناخته نشی تعریف کن

اگه میشه تاپیک دهمم روبخون 

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

قربونت برم برو روانشناس حرف بزن باور کن حالت خوب میشه.با دعا کسی خوب نشده

شرایطشو ندارم😔

عزیزم یه نامه برای امام زمان بنویس باهاش دردودل کن سبک سبک میشی

چشم امتحان میکنم:)

اگه میشه تاپیک دهمم روبخون

نفهمیدم کدومو میگی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
نشخوار فکری داری  فقط کتاب  نیمه تاریک وجود  بخون  عاااااااااالیه  زندگی ...

میتونم دانلودش کنم؟

جواب دادم