2777
2789
عنوان

کلاهبرداری با چک 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2132 بازدید | 18 پست
مگرهمسرت اون فردتاییدکرده وپشت چکاشوامضاکرده که به اعتبارشوهرت قبول کردن مگرمیشناختش که تاییدش کرده؟

اصلا منم هیچ نمی‌فهمم خودش میگه امضا نکردم فقط چون شوهر من چن سال پیششون کار کرده همین بعد نمیدونم شرکتشون چجوری بوده بدون استعلام و اینا وسیله داده بیرون فقط میدونم ک حال من خرابه و الان شوهرم یه ماهه سر کار نرفته ما هم کلی قسط داریم خدا لعنتشون کنه چجوری دلشون میاد همچین کنن چجوری این پولا رو میخورن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شوهرت اشتباه کرده نباید قبول میکرده همه مبلغ چکی پرداخت کنه. و نکته بعدی چک های الان همه صیاد ...

نمیدونم خب شرکت و همسر من نا وارد بودن قضیه ی ۳ میلیارد کولر گازی چی بوده ک طرف به این جنس فروخته کلا کار پسره همینه انگار تو روستا داشتن تحقیق میکردن همه ی اهالی روستا تایید کردن ک کلاهبرداره 😑 و جالب تر اینکه پسره جا خورده از اینکه اینا پیداش کردن نمیدونم چجوری میتونن چک بکشن ثبت کنن