2777
2789
عنوان

رفیقم🙃

151 بازدید | 12 پست

کسی ک دوسش داشتم داماد شده و رفتم پیوی رفیقم ب درد و دل احتیاح داشتم یهو بم گف:دنیا بزرگه انشالله ادمی گیرت میاد ک عاشقت باشه و این حرفش داره عذابم نیده بنظورتون بگمش 

عزیزممممم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالله گیر یکی بیوقتی عاشقت نباشه به زور مجبور باشه بگیرتت خیانت کنه کتکت بزنه

اینجوری میگف خوب بود؟؟؟؟؟بهترین حرفو زده قدرشو بدون

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
ایشالله گیر یکی بیوقتی عاشقت نباشه به زور مجبور باشه بگیرتت خیانت کنه کتکت بزنه  اینجوری میگف ...

ن حرفشو بد گف انشالله یکی میدا میشه دنیا بزرگه یکی میدا شه ک عاشقت باشه فک میکنه من اگ باهاش بودم از سر این بوده کسی نبوده ک عاشقم باشه

گف یکی گیر میاد ک عاشقت باشه.فک میکنه من اگ دنیال اون بودم واسه اینه ک واسه من کسی نیست

نه منظورش این نبوده منظورش اینکه وقتی یکی دوست نداره خداکنه خدا یکیو تو زندگیت بیاره که عاشقت باشه منظورش اینکه تو لایق عشقی نه بی تفاوتی

ن حرفشو بد گف انشالله یکی میدا میشه دنیا بزرگه یکی میدا شه ک عاشقت باشه فک میکنه من اگ باهاش بودم از ...

نه دیونه منظورش اینه یکی بیاد که همون قد که تو عاشقشی اونم عاشقت باشه لیاقت عشقتو داشته باشه 

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود