2821
2789
عنوان

چقدرشیربدم؟

73 بازدید | 7 پست

سلام مامانا پسرم ۸۰ روزس یعنی کم مونده ۳ ماهه شه تو هروعده چند سیسی بهش شیربدم و چند وقت یبار؟؟رفلاکس پنهان داره!هروعده ۹۰ تا میدم بهش ولی همین که شیشه رو ازدهنش درمیارم شروع میکنه جیغ کشیدن !! الان شبا که از هریه ساعت بیدارمیشه اونموقع چقد بدم بازم ۹۰ تا بدم؟؟؟

خواب شب نوزاد یعنی اینکه از ۸شب بخوابه تا ۸ صبح؟؟وفقط برا شیر بیدارشه؟؟چون بچه من هریه ساعت یا دوساعت بیدارمیشه وبعد اینکه بهش شیر میدم یه ساعت طول میکشه بغلش کنم یا بزارم روپام تا دوباره خوابش بگیره  مشکلی هس؟؟؟

واسه رفلاکس دارو میدی بهش؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی نیست همه بچه ها همینن،مقدار شیر رو هم از دکتر بپرس ،گریش واسه کولیک یعنی شکم دردشه ،تا چهار ماهگی خوب میشه نگران نباش،فقط بغلش کن راه برو پشتشو بمال تا آروم شه ،این روزا هم تموم میشه یکم باید تحمل کنی وصبر

نه

خب همونه دیگه 

ببرش متخصص دارو میده قشنگ خوابش عمیق میشه 

خودشم الان اذیت میشه،تورم اذیت میکنه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

پسر منم دوماهشه  رفلاکس داره از وقتی بهش دارو میدم ساعت خوابشم تنظیم شده ساعت ۱۰ میخوابه یبار۳ بیدار میشه شیر میخوره یبارم ۶ پوشکش اینارو عوض میکنم بازم تا ۸ میخوابه  دکترش ب من گفت وزنش تقریبا دوبرابر تولده یعنی تا ۴ ساعت میتونه تحمل کنه گشنگیو و البته من هریساعت یبار ۶۰ میل میدم بعدش پستونک میدم بهش

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵