2777
2789
عنوان

فرزاد فرزین

748 بازدید | 14 پست

سلام دوستان عزیز 

میدونم کلی کار دارید و مسائل مهم تری هست … 

ولی این چند روز حتما فیلم وایرال شده از کنسرت فرزاد فرزین رو دیدید که به گفته سایت ها و شایعات در حال پلی بک هستش دوستان خواهشا به این شایعات دامن نزنید و اجازه ندید سودجویان از افکارتون سو استفاده کنن ببینید فرزاد فرزین کسیه که بالای ۲۰ سال اجرای موفق داشته و مردم خیلی دوسش دارن یکسری دشمن با شایعات متعدد دنبال اینن که از محبوبیت ۲۰ ساله کم کنن مثل تذکر به حجاب که مال چندین سال پیش بود 

درباره این اجراهم باید بگم که فرزاد فرزین بسیااار سنجیده عمل کرده و تمام این کارها بزای بالا بردن کیفیت اجرا انجام شده 

تو کنسرت علاوه بر فرزاد خواننده دیگری هم هست که یا یه شخصه یا نوازنده که زمانی که میکروفون جلوی مخاطبه ایشون میخونه به صورت زیر صدا که کیفیت اجرا حفظ بشه 

نمی‌دونم اینا دنبال چیه ان ولییی خواهشا به این سایت ها و پیج ها ویو ندید و گزارش بزنید 🙏🏻 حتی عزیزان میتونم اسم اون فردی که دنبال تخریب کردن هست رو بگم 

ما فقط دنبال این هستیم که خوانندگان داخلی که کیفیت بالای اجرا دارن رو تخریب کنیم و خوانندگان بی کیفیت اون ور آبی باج بدیم … 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم نگران جنگن شما نگران چی هستی 

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

و متاسفانه فرزاد فرزین به خاطر اینکه حاشیه سازی نشه معمولا سکوت میکنه که امیدوارم این دفعه توضیحات رو خودش بده 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

مردم نگران جنگن شما نگران چی هستی 

عزیزم من گفتم نگرانم ؟؟؟؟ فقط وظیفم دونستم توضیح بدم 

و گرنه که اولش توضیح دادم 😤😤😤

چه شایعه ای من نمیدونم

بهتر که نمیدونی دوست عزیز🤍🙏🏻

آره بابا جنگو بیخیال بیاید مواظب حیثیت فرزاد فرزین باشیم 

خندیدیم … 

فرضا جنگ شد کسی حق نداره تاپیک نا مربوط بزنه ؟

خب بگوبدونم گلم

عشقم تو نت سرچ کنی میاد 

شایعه شده که تو کنسرتش پلی بک کرده 

لیندا کیانی که در کنسرت حضور داشته عاشقشه 😐🤦🏼‍♀️ در صورتی که ۲۰ ساله متاهله 

به خانمی تو کنسرت تذکر حجاب داده ولی ویدیو واسه ۶ سال قبله که تو شهرستان بوده و اونجا ارشاد گیر میده نه فرزین 

چه حرفا😑😑

بله واقعا ناراحت کنندس که یکسری افراد می‌رن به سایت های اینترنتی و پیج ها پول میدن برای تخریب ایشون … 

اسمشون هم لو رفته حالا خوبه 😐😂

حق این پست ویوی بیشتره …