2777
2789
عنوان

بارداری بدون دخول

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایران میخاد اسراییلو بزنه ولی غلط کرده میزنه ب بیابونی چیزی الکی پیاز داغشو زیاد میکنه

وای اللن تلویزیون روشن کردم کرک و پرم بیشز ریهتتتتت

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

خوب میگیم از شلوار فرار کرد حالا مقصدشو از کوجا بلد بود من برای بچه اول مقصد از اول معلوم بود یکساعت هم پاهارو راهوا میبردم زود برسه اخرم یکسال طور کشید این زمینی اونم پشت مرز بسته خیلی خفنه 

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

بلوتوثی اره

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ومنی که هرروز اقدام میکنم و حامله نشدم 😪

بهتر ک نشدی تو این وضعیت مزخرف اگ قرارع بمیریم بدنیا نیاد ولی اگ وضعیت خوب شد انشالععع بشیییی ده تاااا

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
ایران میخاد اسراییلو بزنه ولی غلط کرده میزنه ب بیابونی چیزی الکی پیاز داغشو زیاد میکنه

یعنی به کشور خودت میگی غلط کرده؟تروخدا غیرت داشته باشین متاسفم دوست عزیزم هموطنم نکن نگو