2777
2789
خوابی شما؟ مثل اینکه اونا سفارت مارو زدنا

ششما ظاهرا خوابتریا 

ولی متاسفانه از اون خواب‌هایی هستی که یه سری خواب‌های پیش فرض شده رو تو هاردت پیش‌بینی کردن همونا رو فقط می‌تونی ببینی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا از زبونت بشنوه من که از خدامه🙏🙏🙏🙏🙏😁

انشالله

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

میدونم صبر کنین 

ممطمئن باش تا فردا دلار میره بالاتر طلا میره بالاتر

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
سفارت ما رو زدنا  یعنی به خاک ما حمله کردن بشینیم نگاه کنیم

خیلی وقته به سفره ما حمله شده و فقط نگاه کردیم اینم عین اون 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
مگه از حمله به سفارت ایران تو دمشق بی خبری؟

شما از وقایع قبل با خبری

بابا اونا از قصد اینکارو کردن که جنگو شروع کنن الان موشکاشونو بفرستن تو سر ملت بدبخت ما باید چیکار ک ...

یعنی عاشق آخر حرف زدنت  شدم فقط تو این موقعیت 😂 جیش نکن منم ترسیدم ولی چه میشه کرد زدن دیگه ما که نمی‌توانیم جلوشون و بگیریم