2777
2789
اونا تو فلسطین موندن ایران زیادی واسشون بزرگه هیچکاری نمیکنن

عزیزم مگه خودش تنها میاد وسط

کل دنیا بسیج میکنه علیه ایران

تو دفاع مقدس حداقل جوونای متدین و معتقد داشتیم رفتن خط مقدم الآن که جوونا از خداشون جنگ بشه فک میکنن دشمن بیاد برام گل ریزون میکنه

از بس ۲۰سال جنگ نرم کار کردن جوونا از دین زده شدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مگه خودش تنها میاد وسط کل دنیا بسیج میکنه علیه ایران تو دفاع مقدس حداقل جوونای متدین و معتقد ...

هیشکی باهاش متحد نیس جز امریکا اونم پا پس میکشه حالا وایسا نگا کن

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بیت کویین بشدت ریزش کرده دلار هم میکشه پایین همه اینها برای ایجاد پول واحد جهانی هست یقول شمابرای ...

دلار رفت بالا

۷۲

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
مردن بهتر از دفاع از این حروم زاده هاست پس بممیری بهتره

خودت بمیری 

برای زندگی خودت حق تصمیم داری نه بقیه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
دلار رفت بالا ۷۲

میدونم صبر کنین 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خب ایران هم جواب چند روز قبل که موشک زدن تو خاک ایران و داره میده اگه جواب نده اگه انتقام بگیره اینا ...

بابا اونا از قصد اینکارو کردن که جنگو شروع کنن الان موشکاشونو بفرستن تو سر ملت بدبخت ما باید چیکار کنیم لی کاش جنگ نمیشد امشب آیا کسی تا صبح خوایش میبره ؟؟ خودشون رفتن تو پناهگاهاشون ما چی؟؟؟هر صدایی میاد من جیش میکنم به خودم از ترس

یک انسان بیشتر به وسیله چیزهایی که نمی‌گوید انسان است تا به وسیله چیزهایی که میگوید
در واقع ایران به کشور فلسطین حمله کرده؟ 😨😨😨😨😨😨😨😨

نه به مناطق تحت اشغال اسرائیل

فرض کن من به خونت اومدم و خیلی نرم صاحب خونت شدم بعد فقط اتاقت رو بهت دادم گفتم این مال تو بقیش مال منه تو برای پس گرفتن خونت اقدام نمیکنی؟