2777
2789
عنوان

کیا تا بحال رحم اجاره کردن؟

1147 بازدید | 18 پست

من بچه دار نمیشم دکتر گفته لوله سمت راستم مسدود هست گفت حتی با عمل هم بعید میدونم باز بشه ولی چپم سالمه ، ذخیره تخمدانم پایینه، شوهرمم با دارو اوکی شده ، اما الان دوساله اما بچه دار نشدم ، خوانواده شوهرم هیچی نمیدونن خوانواده خودم میدونن فقط که این مشکلو داریم 

حالا دارم به اجاره رحم فکر میکنم اما در این صورت همه میفهمن من نازا بودم 😭چیکار کنم 

کو ؟!  کجاست !؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته؟  با آی وی اف هم نمی شه؟

امسال شد ۳۰ سالم  ای وی اف ای یو ای هم انجام دادم 

☹️

بخدا  مردم ول نمیکنن هر جا میری میپرسن بچه نمیخوای چرا بچه دار نمیشی دیگه دیره نکنه نازایی ووووو…. از این حرفا 

دعا میکنم بچه بیارم بلکه این مردم دست از سرم بردارن

کو ؟!  کجاست !؟

شمامشکل رحم‌نداری براچی به رحم فکرمیکنی برو ای وی اف با یه لوله هم خیلیا طبیعی باردارشدن

خب نمیشم دیگه چقدر صبر کنم تا جوونم و تخمک دارم اینکارو کنم بهتر نیست 

کو ؟!  کجاست !؟

[QUOTE=335498023]امسال شد ۳۰ سالم  ای وی اف ای یو ای هم انجام دادم  ☹️ بخدا  مردم ول نمیکنن هر ...[/QUاولا برو راحت ای وی اف یا میکرو انجام بده بعد هم شما داری میگی شوهرم با دارو اکی شده پس شوهر شما هم مشکل داره چون با قطع دارو دوباره وضعیت اسپرمش بد میشه یعنی شوهر شما دچار واریکوسل هست 

خب نمیشم دیگه چقدر صبر کنم تا جوونم و تخمک دارم اینکارو کنم بهتر نیست 

خوب میری ای وی اف جنین تشکیل میدن انتقال میدن به رحم خودت مکه هرکی باردارنشد باید بره رحم اجاره بکیره

یا رب العالمین